HR en Salaris

Human Resources (HR) en de Salarisadministratie bouwen dagelijks aan een positieve werkomgeving. Door het aantrekken, ontwikkelen en behouden van gekwalificeerde en gemotiveerde mensen wordt een voorwaardelijk fundament gecreëerd voor het organisatieresultaat. 

Thema’s

HR Business Partner

Interim HR & Salaris (PSA)


Heeft jouw HR of PSA-team een tijdelijk capaciteitsprobleem door bijvoorbeeld vakantie of verlof van een collega? Wij hebben ervaren HR adviseurs en PSA Specialisten die dat probleem helpen oplossen!

HR PSA Procesverbetering en borging

HR & Salaris (PSA) Consultancy


Heeft jouw organisatie behoefte aan een HR of PSA professional die onderlegd is met specifieke kennis? Onze HR en PSA consultants kunnen je helpen met het analyseren en oplossen van verschillende vraagstukken.

HR PSA Operationele processen en services

HR & PSA Services


Wil je dat jouw organisatie beschikt over een correcte en efficiënte personeels- en salarisadministratie? Besteed het (tijdelijk) uit aan Merces en we zorgen ervoor dat de administratie klopt en voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Klantsuccessen

Wij willen graag grip op de toekomst als het gaat om de kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting. Daarom zijn wij onder begeleiding van Merces aan de slag gegaan met de ontwikkeling van Strategische Personeelsplanning (SPP). Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en de mate waarin dit project mijn medewerkers tot leren aanzet. Mooi om te zien!

Bonna Roos
, Prodas

Eigenaarschap is één van de drie pijlers waarop wij bij OOZ bouwen aan goed onderwijs. We geven medewerkers de ruimte, maar verwachten ook dat zij verantwoordelijkheid nemen. Ook als het gaat om HR-zaken, zoals het registreren van een verzuimmelding of het doorgeven van een mutatie. Met een goede ondersteuning van Merces hebben wij ons HR2day-platform zo ingericht dat deze het eigenaarschap van eenieder maximaal faciliteert.

Tessa van Belle
, OOZ

Ingestoken vanwege een tijdelijk tekort aan resources hebben wij Merces gevraagd of een van hun interim controllers onze begroting kan verzorgen. Dat is uitstekend bevallen. We hebben onze modellen geoptimaliseerd en de leesbaarheid van de financiële output voor de RvT en MR verbeterd. Dat zijn mooie stappen vooruit waar we nog jaren profijt van hebben.

Daniel van der Geest
, VCO Harderwijk

Boost je HR & Personeels- en Salarisadministratie met HR2day en Recruitee

Goede softwareoplossingen zijn niet langer een luxe, maar een absolute noodzaak. De juiste oplossing is onmisbaar voor de groei en het succes van jouw HR & PSA. Ze helpen je de efficiëntie van je processen te verbeteren, de productiviteit van het team te verhogen, je overhead te verlagen en jouw organisatie een voordeel te bieden ten opzichte van de concurrentie in jouw sector.

Zijn jouw HR & Salaris (PSA) processen toe aan een boost? Kies dan voor de oplossingen van onze softwarepartners HR2day (Visma) en Recruitee. Deze oplossingen bieden je de modernste technologie, zijn flexibel te configureren tegen relatief lage kosten en blinken uit in gebruiksgemak. Hier lees je meer over de kansen die deze oplossingen jouw organisatie te bieden hebben:

HR PSA HR2Day Recruitee
HR PSA Interim Professionals

Interim professionals voor HR of Salaris (PSA)

Met spoed vervanging nodig of tijdelijk behoefte aan een paar extra handen in jouw HR of PSA team? Dat kan! Wij weten als geen ander dat het voor organisaties in de zorg en onderwijssectoren lastig is om snel inzetbare medewerkers te vinden met de juiste kennis. Daarom zijn onze collega’s ook jouw collega’s – met flexibiliteit, kennis en ervaring biedt Merces interim ondersteuning aan organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan extra capaciteit of competenties. Bij Merces vind je jouw interim invulling in rollen zoals HR Manager, HR Business Partner, HR Adviseur, Proces Consultant  en Personeels- en Salarisadministrateur. Boost de workforce van jouw organisatie met Merces!

Brenda - HR Salaris Merces

Over Brenda van Maastrigt

Met onze brede ervaring en diepgaande expertise leveren mijn team en ik de maatwerkoplossingen die jouw HR-afdeling een boost geven. Van strategie tot uitvoering, wij zetten ons in voor jouw succes. Met persoonlijke betrokkenheid, passie voor het HR-vak en bewezen methodes en oplossingen zorgen wij voor een optimale HR-ondersteuning, die iedere organisatie een stap vooruit brengt. Ontdek vandaag nog de kracht van mijn HR-team en laat jouw organisatie bloeien. Ervaar de kracht van sterk HR-leiderschap voor jouw organisatie!

Kennismaken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw HR, Salaris en Finance. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er voor jouw organisatie toe doen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Liever even bellen?

Maikel Merces

Maikel van den Bosch

Neem contact op met Maikel, onze commercieel manager. Hij staat je graag te woord!