HR2day Merces Software Partner

HR2day biedt een innovatieve softwareoplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een boost voor hun HR. De software van HR2day stelt je in staat om snel en eenvoudig jouw processen te stroomlijnen en te automatiseren, zonder allerlei ingewikkelde en uitgebreide implementatieprocessen. Hierdoor kunnen de HR-professionals in jouw organisatie zich maximaal richten op strategische HR-activiteiten, die waarde toevoegen aan de organisatie. 
 
Merces is Certified Implementation & Servicepartner van HR2day. Waarom wij kiezen voor HR2day? We leggen het hieronder uit!

Functionaliteiten van HR2day

Gebruiksvriendelijkheid

HR2day is ontworpen met de gebruiker in gedachten en is zeer intuïtief voor zowel HR-professionals als medewerkers. Medewerkers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben en taken uitvoeren, zoals het indienen van verlofaanvragen of het bijwerken van hun persoonlijke gegevens. Dit zorgt voor een hogere productiviteit en een hogere betrokkenheid van medewerkers. Tegelijkertijd is de software sterk in het vereenvoudigen van taken waardoor je als professional veel tijd kunt besparen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw mensen. 

Flexibiliteit

Of je nu een klein bedrijf bent, een grote zorgorganisatie of scholengemeenschap met 1000+ medewerkers, HR2day is schaalbaar en past zich aan jouw behoeften aan. Met het modulaire ontwerp kun je precies de functies selecteren die het beste bij jouw organisatie passen. De grote plus: onze eigen specialisten met kennis van jouw sector helpen je om deze in te richten. Dat doen we door je te adviseren in de ontwerpfase, de configuratie uit handen te nemen en/of jouw gebruikers op te leiden in het gebruik van de software binnen onze Merces Academy. 

100% webbased & cloud

HR2day maakt voor het ontwikkelen van de functionaliteiten en het hosten van de dienst gebruik van Force.com, het platform van Salesforce. Salesforce is de toonaangevende wereldmarktleider in Cloud Computing. Voor gebruikers betekent dat een betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HRM oplossingen. Het platform is daardoor toegankelijk vanaf elke locatie met een internetverbinding.

Gegevensbescherming

Wij begrijpen dat de gegevens van jouw medewerkers je belangrijkste bezit zijn en dat jij je daarom zorgen maakt over de veiligheid van deze gegevens. HR2day is volledig compliant met alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en privacy, waardoor je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens veilig zijn. Hiervoor zijn de hoogste normen voor gegevensbeveiliging geïmplementeerd, waaronder encryptie, continue back-ups en toegangsbeheer. 

Integratie

HR2day is ontworpen om naadloos te integreren met andere bedrijfssystemen binnen jouw architectuur, zoals finance. Hierdoor kun je jouw integrale bedrijfsprocessen nog beter stroomlijnen en nog efficiënter werken. Het platform beschikt over moderne technieken voor gegevensuitwisselingen, zoals API’s, die het mogelijk maken om HR2day de bron of het eindpunt te laten zijn van ieder geautomatiseerd proces. 

Analyse & rapportage

Tenslotte biedt HR2day ook uitgebreide rapportagemogelijkheden en analytische oplossingen, waarmee je de prestaties van jouw werknemers en de algehele HR-processen van jouw organisatie kunt volgen. Je kunt rapporten genereren over allerlei onderwerpen, van verlofregistratie tot verzuimcijfers. Deze inzichten stellen je perfect in staat om te identificeren waar verbeteringen mogelijk zijn en om proactief te handelen om de productiviteit en tevredenheid van medewerkers te verhogen. 

Onderdeel van Visma

Sinds juli 2019 maakt HR2day onderdeel uit van de Visma Group. HR2day blijft zelfstandig in de markt opereren en vaart zijn eigen koers. Als onderdeel van de Visma Group beschikt HR2day over meer mogelijkheden en slagkracht om zijn ambities te realiseren. Visma gelooft niet in een onesize-fits-all marktbenadering, maar stelt de klantbehoefte centraal en begrijpt dat deze heel divers is. Door succesvolle leveranciers zoals HR2day de ruimte te geven om onder de paraplu van Visma verder te ontwikkelen, hebben potentiële klanten de keuzevrijheid om een leverancier te vinden die het beste past bij hun wensen, ambities en cultuur. Een visie die naadloos aansluit op die van Merces en perfect past bij de uitdagingen in de door ons bediende sectoren.

HR2day Onderdeel van Visma
HR2day Visma connected experience

Visma connected experience

Binnen de Visma-familie maken o.a. HR2day, Visma Software (Visma.net Financials), ProActive (SpendCloud), Visma Advitrae (Xedule en Fusyon) en Datapas (Capisci) deel uit van de propositie. Afzonderlijk zijn het ieder Nederlandse uitdagers met innovatieve cloud software. Samen vormen ze één team en ondersteunen ze klanten en partners bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel. Klanten profiteren volop van deze samenwerking met (en binnen) de Visma-familie. Je kiest zelf de beste software voor jouw processen én profiteert van de onderlinge verbondenheid van de systemen uit de propositie van Visma door de realtime data-uitwisseling.

De focus is natuurlijk niet beperkt tot de producten uit de Visma-familie. De connectiviteitsbehoefte van de bedrijfsketen omvat meer systemen. Ook daar is aandacht voor. Visma biedt keuzevrijheid en zorgt ervoor dat de oplossingen naadloos samenwerken. Dat is de winst van Visma Connected Experience. Beyond ERP! 

HR2day meer informatie

Meer informatie? Merces staat voor je klaar.

Wat ons betreft is HR2day de beste keuze voor iedere organisatie die zijn HR een boost wil geven. Als officieel partner kunnen we jou optimaal adviseren en ondersteunen bij de implementatie en het gebruik van deze intuïtieve en gebruiksvriendelijk oplossing.

Aan de slag met HR2day?

Wil jij aan de slag met HR2day? Of heb je ondersteuning nodig bij het installeren en implementeren van de juiste software? Merces staat voor je klaar.