Inloggen partners Merces

Log eenvoudig in bij een van onze partners om jouw HR & Finance zaken te regelen. Via onderstaande buttons ga je zo naar het desbetreffende portaal.

Liever even bellen?

Maikel Merces

Maikel van den Bosch

Ben jij tevreden over onze samenwerking en zou je graag een keer willen sparren over wat Merces nog meer voor jou kan betekenen?

Plan nu een vrijblijvend gesprek in met onze commercieel manager, Maikel.

Servicedesk

Heb je een vraag of extra ondersteuning nodig? Schiet een ticket in via ons servicedesk portaal en we nemen je nemen je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Heb je een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op.
088 648 91 91

Waar kunnen we je mee helpen?

Merces HR en Salaris

HR & Salaris

Intenties voor een strategisch HR-plan? Of is er een mooi plan, maar komt dit niet tot uitvoering? Ons HR-team beschikt over een flinke dosis ervaring om je te helpen en te ondersteunen waar dat nodig is. Ook jouw uitdagingen in de personeels- en salarisadministratie pakken wij graag voor je aan!

Merces Finance

Finance

Haal jij al het maximale potentieel uit de financiële middelen die jouw organisatie tot haar beschikking heeft? Laat ons je helpen met vraagstukken rondom financiële planning & analyse, budgettering & kostenbeheersing, compliance en risicobeheer. Ook voor je financiële administratie kun je bij ons terecht. 

Merces IT Digitalisering

IT & Digitalisering

Veel organisaties zetten in op digitale transformatie waarbij processen, diensten en producten gedigitaliseerd worden om efficiënter te kunnen werken en beter te kunnen inspelen op de behoeften van klanten. Wij helpen ook jouw organisatie succesvoller te worden door de inzet van digitale mogelijkheden.

Merces Academy

Merces Academy

Bij onze Merces Academy zorg jij ervoor dat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven en je zo vitaal mogelijk jouw werkzaamheden kunt uitoefenen. Het hele jaar door kun jij bij Merces terecht voor een ruim cursusaanbod.