Merces Zakelijk

Jij wilt je toch ook kunnen focussen op het organiseren van jouw primaire proces?

Als organisatie is het van groot belang om je te kunnen richten op je primaire proces en je belangrijkste ondersteunende processen zo efficiënt mogelijk te regelen. Je primaire proces is namelijk cruciaal in het creëren van jouw relevantie en waarde voor je klanten.  
 
In deze tijd is de samenhang van de verschillende onderdelen in jouw ondersteunende bedrijfsvoering essentieel voor het succes van jouw kernactiviteiten. Merces biedt precies hier dé oplossing: wij zijn gespecialiseerd in HR, Salaris en Finance en geven met onze op maat gemaakte oplossingen een boost aan samenspel tussen deze bedrijfsvoering disciplines en het gezamenlijke resultaat.

Hoe we ondersteunen bij jouw vraagstukken

Interim HR Businesspartners voor de zakelijke markt

Boost jouw HR-strategieën met een van onze interim HR Businesspartners. Met hun diepgaande expertise en flexibele aanpak bieden ze effectieve oplossingen die jouw HR-afdeling naar een hoger niveau tillen. Van strategische ondersteuning tot operationele uitvoering, ons HR-team staat klaar om ook jouw organisatie te helpen tijdens piekperiodes, transities of speciale HR-projecten. 

HR Interim zakelijke markt
HR2day implementatie- en servicepartner Zakelijk

HR2day implementatie- en servicepartner

Als Certified Implementation Partner van HR2day spelen wij een belangrijke rol bij het succesvol implementeren en gebruiken van het HR2day-softwareplatform binnen 150+ organisaties in diverse sectoren. Onze ervaren consultants staan klaar om uw organisatie moeiteloos te begeleiden naar een HR2day configuratie die optimaal aansluit op de specifieke eisen en uitdagingen van jouw organisatie. Van planning en configuratie tot migratie en training: wij zorgen voor een naadloze overgang naar HR2day en maximaal rendement gedurende het gebruik. 

Identity Access Management

De beveiliging van kritische gegevens van jouw bedrijf is belangrijker dan ooit. Met onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Identity Access Management leveren wij op maat gemaakte oplossingen die je bedrijf beschermen, efficiëntie stimuleren en naleving waarborgen. Onze deskundige ITconsultants staat klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het navigeren door de complexe wereld van IAM.  

Zakelijke markt Identity Access Management

Relevante artikelen

Breng het verzuimpercentage omlaag

Breng het verzuimpercentage in jouw organisatie structureel omlaag

Met een gemiddeld verzuim van 6,5% in 2022 is het voor onderwijsorganisaties een enorme uitdaging om het verzuim omlaag te…
Tijd voor begroting

Het is weer tijd voor de begroting

Ken je dat gevoel van het nieuwe schooljaar? Nieuwe leermiddelen, goede voornemens. Dit jaar gaan we het anders doen! Dat…
Beveiligingsbeleid stroomlijnen

Stroomlijn het beveiligingsbeleid van je organisatie

Identity Access Management (IAM) is een beveiligingskader dat organisaties helpt de toegang van gebruikers tot hun middelen en systemen te…
Software zakelijke markt

Software voor de zakelijke markt

We gebruiken de geavanceerde softwareoplossingen van onze partners, die eenvoudig te integreren zijn met de bestaande systemen van jouw organisatie. Dat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten en een toename van de efficiëntie binnen de organisatie. Met een scherpe blik kijken onze deskundige adviseurs naar invloeden van de veranderende omgeving en de eisen die deze stelt aan jouw organisatie en de inrichting van beleid, processen en systemen. Ze beoordelen continu welke oplossing het best bij jou past op dat moment. Benieuwd naar welke softwareoplossingen wij gebruiken? Je leest hieronder meer.

Kennis maken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw HR, Salaris en Finance, waardoor jij je kunt concentreren op het belangrijkste: het bieden van de beste service aan jouw klanten. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Liever even bellen?

Maikel Merces

Maikel van den Bosch

Neem contact op met Maikel, onze commercieel manager. Hij staat je graag te woord!