Recruitee Merces Software header

In de huidige krappe arbeidsmarkt kan het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor openstaande functies een uitdaging zijn. Het is van cruciaal belang voor bedrijven om hun wervingsproces te optimaliseren om de juiste kandidaten aan te trekken en in te huren. Een krachtig en veelzijdig softwareplatform als Recruitee kan hierbij een enorme toegevoegde waarde hebben doordat het een boost geeft aan het vermogen van jouw organisatie om kandidaten te bereiken en te werven.  

Bij Merces zijn wij groot fan van Recruitee vanwege de intuïtieve interface en het gebruiksgemak. Het platform is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt een naadloze gebruikerservaring. Dit versnelt en vereenvoudigt de wervings- en selectieprocessen. We zetten hieronder de grootste winstpunten graag even voor je op een rij!

Sinds 2023 zijn wij Certified Recruitee Solution Partner, waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bijstaan bij hun onboarding in Recruitee.

Functionaliteiten van Recruitee

Gebruiksvriendelijkheid

Alle wervingsactiviteiten beheer je handig vanaf één plek. Met Recruitee kunnen gebruikers snel en gemakkelijk vacatures maken, kandidaten beheren, communiceren met sollicitanten -door de gestandaardiseerde integratie met je Outlook of Google agenda en mailbox- en de voortgang van elke sollicitant bijhouden. 

Koppelingen

Je vergroot je bereik snel en eenvoudig door de koppelingen met kosteloze banensites (dat zijn er al ruim 25!) of betaalde sites naar keuze. Door deze koppelingen wordt dit automatisch gepubliceerd. Heb je een functie in Recruitee ingevuld met een kandidaat? Dan worden alle publicaties van jouw vacature ook automatisch weer verwijderd. Dat scheelt een hoop werk!

Werken bij website

Recruitee biedt daarnaast ook functionaliteiten om snel je eigen werken-bij website op te zetten. Volledig in lijn met jouw eigen uitgangspunten voor Employer Branding. Heb je al een goede werken-bij website? Dan is integratie van de bestaande site met Recruitee uiteraard ook mogelijk. 

Integratie met HR

Door de standaard integratie met HR2day vindt de vergaarde informatie van de kandidaat, na het bereiken van een overeenkomst over het arbeidscontract, eenvoudig zijn weg naar de HR-administratie, waar de indiensttreding wordt doorgevoerd. Zo elimineren we onnodige dubbele invoer. 

Collaborative hiring

Recruitee is sterk in Collabrative Hiring. Dit is een teamgebaseerde wervingsmethode waarbij collega’s uit alle onderdelen van de organisatie worden betrokken in de screening-, sollicitatiegesprekken- en besluitvormingsfasen. Hierdoor is dus binnen de oplossing een nauwe samenwerking tussen HR en andere (decentrale) afdelingen of teams in de organisatie mogelijk.

Wanneer je bijvoorbeeld werkt met een selectie- of beoordelingscommissies, dan kun je dit team toegang geven tot Recruitee zodat ze daar informatie van kandidaten kunnen raadplegen en taken uitvoeren die horen bij hun rol. Wil je de betrokkenen in het wervingsproces alleen tijdelijk toegang te geven tot kandidaten, zonder toegang tot de applicatie, zonder dat je heel actief gebruikersbeheer hoeft te voeren voor deze groep? Dat kan uiteraard ook.

Recruitee Meer Informatie

Recruitee voor jouw organisatie

Wat ons betreft is Recruitee de beste keuze voor iedere organisatie met een uitdaging in zijn wervingsprocessen. Als officieel partner kunnen we jou optimaal adviseren en ondersteunen bij de implementatie en het gebruik van deze intuïtieve en gebruiksvriendelijk oplossing.

Aan de slag met Recruitee?

Wil jij aan de slag met Recruitee of heb je ondersteuning nodig bij het installeren en implementeren van de juiste software? Merces staat voor je klaar.