Boost jouw carrière

De kracht van Merces

Waarom zou je elke dag hetzelfde doen als je ook regelmatig kunt wisselen van project en werkomgeving én daarnaast ook nog eens betekenisvol werk kunt doen?

Werken bij Merces betekent veel uitdaging en afwisseling, geen klant of project is hetzelfde. Je krijgt namelijk de kans te werken met verschillende opdrachtgevers in onderwijs en zorg en dus diversiteit in mensen en bedrijfsculturen. Daardoor leer je elke dag, word je telkens uitgedaagd om scherp en creatief te zijn en kun je zo het beste uit jezelf halen.

Werken bij Merces

Wat wel altijd hetzelfde is, is onze moderne en open werkplek met een informele, collegiale werksfeer en enthousiaste collega’s. Een gezellig kantoor waar er gelegenheid is om elkaar te ontmoeten, te overleggen of gewoon lekker te werken onder het genot van lekkere koffie of gezonde sapjes en snacks. 

Kies je voor Merces, dan weet je dus één ding wel zeker: je gaat aan de slag met een enthousiaste groep collega’s om samen te werken met onze klanten om zo hun ambities en dromen te realiseren en impact te maken. Collega’s die zich onderscheiden door hun betrokkenheid, werkplezier en de drive om de bedrijfsvoering bij onze klanten een boost te geven. Dat is wat we doen en waar we voor staan. Elke dag weer.  

Kom jij ons team versterken?

HR PSA Operationele processen en services

Payroll Consultant

Ben jij een ervaren professional op het gebied van salarisadministratie en zie jij het wel zitten om onderwijs- en zorgorganisaties te ondersteunen in het optimaliseren van salarisprocessen?

FA Adviseur

Finance Adviseur/Consultant

Voorzie jij klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau van advies en ondersteun je bij uiteenlopende FA activiteiten?

Applicatie Consultant

Applicatie Consultant

Weet jij de vertaalslag te maken tussen specificaties van de business en de technische oplossing?

Financial accounting services administratie

IT Consultant (Microsoft Azure, Power Platform)

Ondersteun jij onze klanten en partners bij het realiseren van technische oplossingen met – en tussen – onze aangeboden applicaties?

Corjan werkt bij Merces

…en deelt zijn ervaring als nieuwe medewerker.

Werken bij Merces

“Merces kent korte lijntjes, dus goede ideeën zijn makkelijk tot concrete plannen uit te werken en zo kun je zelf het verschil maken.”

Brenda van Maastrigt
Teamlead HR

Onze cultuur

Werken Bij Merces Vrijheid

Vrijheid

Wij bieden uitdagende werkzaamheden met veel variatie, binnen een moderne omgeving waar hybride werken de norm is. Ons kantoor is een open werkplek waar je samenkomt, ideeën uitwisselt en nieuwe kennis opdoet. We hechten waarde aan flexibiliteit en geven je de vrijheid om je werkdagen zelf in te delen. Op die manier streven we naar een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Ontwikkeling

Bij Merces staat vooruitgang centraal. We blijven onszelf uitdagen en ontwikkelen om onze klanten de beste oplossingen en adviezen te bieden. We stimuleren jouw groei en geven je ruimte om te groeien. We zijn gepassioneerd en verantwoordelijk in ons werk. Ons team neemt verantwoordelijkheid, zet zich in voor klanten en het bedrijf. 

Werken bij Merces Vitaliteit

Vitaliteit

Wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers. Wij zijn trots om gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken en vieren gezamenlijk successen. Merces biedt diverse initiatieven om de fysieke en mentale gezondheid te bevorderen en blijft zich ontwikkelen op het gebied van vitaliteit. 

Werken bij Merces Samenwerken

Samenwerken

Bij Merces stimuleren wij een cultuur van samenwerking tussen onze medewerkers en partners, waarin zij hun kennis en vaardigheden kunnen delen om gezamenlijk tot betere resultaten te komen. We bieden een werkomgeving die aanvoelt als thuis, waar betrokken collega’s elkaar ondersteunen. 

Werken bij Merces

Betrokken

Bij Merces draag je indirect bij aan een maatschappelijk verantwoord doel. Met onze werkzaamheden bieden we ondersteuning aan organisaties in de (zorg-) en onderwijssector(en), wat zorgt voor een positieve werksfeer en een gevoel van verantwoordelijkheid en betrokkenheid.

Zo ziet ons sollicitatieproces eruit

Werken bij Merces Kennismaking

Stap 1

Telefonische kennismaking

Na je online sollicitatie neemt Anne Kraaijkamp telefonisch contact met je op om een goed beeld van jou als kandidaat te krijgen. 

Werken bij Merces Afspraak

Stap 2

Koffie op kantoor

We willen je graag beter leren kennen, wat zijn jouw drijfveren en ambities? We bespreken de functie en het team waarin je zou komen te werken. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor jou om vragen te stellen.   

Smaakt dit naar meer? Dan volgt er een tweede gesprek om kennis te kunnen maken met eventuele toekomstige collega’s uit het team en om dieper in te gaan op specifieke aspecten van de functie. 

Werken bij Merces Referenties

Stap 3

Referentiecheck & Assessment

Voor het aanbieden van een contract zullen we referenties opvragen bij voorgaande werkgever(s) en maak je een online test. Deze stap helpt ons om een nog beter beeld te krijgen van jouw als persoon en je talenten en ambities. 

Werken bij Merces Aanbod

Stap 4

Aanbod & taart

Als we overtuigd zijn van jouw kwaliteiten en de juiste match met Merces, zullen we je een passend aanbod doen. Dit omvat details over salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en andere relevante aspecten. Een nieuwe baan is een bijzonder en feestelijk moment dus vieren we graag samen dat dat je deel uit gaat maken van ons team!