HR Consultancy

De HR afdeling van organisaties krijgt regelmatig te maken met belangrijke en complexe vraagstukken op het gebied van onder andere ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning, arbeidsvoorwaarden & salaris, werkcultuur of conflicthantering. Het zijn stuk voor stuk vraagstukken die, wanneer eenmaal goed aangepakt, zorgen voor goed functionerende medewerkers. Vanuit goed werkgeverschap de medewerkers ondersteunen, zorgt voor meer werkgeluk, waardoor medewerkers een grotere bijdrage kunnen leveren aan de organisatie. Onze HR & PSA consultants helpen je graag bij het oplossen van een van deze vraagstukken.

Merces ondersteunt je bij allerlei HR en Salaris (PSA) vraagstukken, zoals:

Strategische personeelsplanning

Werving en selectie

Verlagen uitstroom

Functiehuis

Personeelsbeleid

Vitaliteit en verzuim

Mobiliteit

(Verfrissen) personeelshandboek

Diversiteit en inclusie

Waardering & beloning

Ontwikkelen en doorgroeien

Arbeidsconflicten

Beloningssysteem

Teamcoaching

Binden en boeien van medewerkers

Zelf jouw HR kennis een boost geven

Op verschillende momenten in het jaar verzorgen onze consultants trainingen en workshops om je te inspireren en verder te helpen met jullie eigen HR of loopbaan. De workshops sluiten enerzijds aan bij de externe ontwikkelingen, maar worden ook geregeld gepland door vraag vanuit organisaties. Laat het dus vooral weten als je behoefte hebt aan extra informatie of inspiratie. Wanneer deze vraag vaker voorkomt, plannen we een gezamenlijke workshop in bij Merces, maar we komen ook graag langs bij jullie op locatie.

HR-Consultancy
HR-Consultancy

Een HR consultant of PSA Specialist bij jou op kantoor

Hulp nodig bij jouw HR vraagstukken? Bij Merces vinden we het belangrijk om de juiste aansluiting met een organisatie te vinden. Daarom werken onze HR consultants en PSA Specialisten regelmatig bij jou op kantoor. Zo kan jij direct met je vragen bij een Merces collega terecht en krijgen we een goede indruk van wie jullie als organisatie zijn.

Of je nu structureel één van onze HR consultants of PSA Specialisten wil inzetten of op korte termijn extra ondersteuning nodig hebt: je bent bij Merces aan het juiste adres. En verandert de situatie? Dan schalen we eenvoudig op of af. We zijn flexibel in onze aanpak en zijn er voor jou als sparringspartner.

Samen aan de slag met jouw HR en Salaris (PSA) vraagstukken?

Onze toegewijde medewerkers vormen de kern van onze aanpak. Ze zijn gedreven, deskundig en hebben een passie voor zorg en onderwijs. Door nauw samen te werken, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke uitdagingen voor jouw instelling.

Kennis maken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw HR, Salaris en Finance. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er voor jouw organisatie toe doen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!