Over Merces Header

Het stimuleren van vooruitgang en een positieve impact maken: dat is Merces in een notendop! Dit is dan ook ons uitgangspunt als we bij onze klanten aan de slag gaan. Hoe we onze focus houden? Dat doen we aan de hand van onze kernwaarden.   

Bij Merces weet je namelijk altijd waar je aan toe bent. We stellen scherpe vragen en zijn open en eerlijk. Naar onszelf, maar ook naar onze klanten. We gaan actief op zoek naar de samenwerking met klanten, collega’s en omgeving om tot het beste resultaat te komen, op een manier die past bij jouw organisatie. Zo gaan we samen de wedstrijd aan om jouw organisatie vooruit te helpen! 

Samenwerken
Eigenaarschap
Ambitieus

Wie is Merces?

Merces is gespecialiseerd in de opzet en uitvoering van HR, salaris en finance voor het onderwijs en de zorg. De belangrijke maatschappelijke rol die deze organisaties hebben, geven ons de drive om ’the best in the business’ te pogen te zijn. Ook houden we ons druk bezig met IT en digitalisering. Door deze verandering door te voeren zorgen wij voor verhoogde efficiëntie en het beter inspelen op behoeftes van klanten. 

Ruim 20 jaar geleden gestart als onderwijsadministratiekantoor, maar tegenwoordig een full-service bureau dat jouw proces en IT/digitalisatie vraagstukken binnen HR, cao en Finance graag oppakt. Zo helpen we klanten uit heel Nederland. Niet alleen op ons kantoor in Elst, maar ook bij jou op locatie! We geloven namelijk in samen werken mét klanten, in plaats van werken voor klanten. Merces is echt een onderdeel van jouw team. 

Met een team vol specialisten binnen de verschillende vakgebieden helpen we onderwijs- en zorgorganisaties. We zitten vol met kennis en helpen bij uiteenlopende vraagstukken: van digitalisatie advies en support tot het volledig overpakken van jouw personeels-, salaris- of finance administratie. We pakken op wat jij zelf niet wil of kan oppakken en zijn flexibel in onze aanpak. Tijdelijk extra support nodig? Dan stellen we de uren bij. Maar ook als je ervoor kiest zelf meer te doen, zijn we er nog steeds voor jou als sparringpartner en om je te ondersteunen waar mogelijk.

Leer ons team kennen

Geen standaard dienstverlener

Bij Merces zijn we niet bang om kritisch met je mee te denken en scherpe vragen te stellen. En deze verwachten we ook van jou! Jij bent toch ook op zoek naar vooruitgang? Door rekening te houden met het alsmaar veranderende milieu kijken we continu welke oplossing het best bij jou past op dat moment. Hoe we dit aanpakken? 

  • We geven trainingen en werken aan ontwikkeling;
  • We blijven analyseren en geven passend advies; 
  • Digitalisering staat centraal, met bijpassende software-implementatie; 
  • We werken met interim-oplossingen op maat.

Ga jij samen met ons aan de slag?  

Over Merces Dienstverlener

We werken samen mét klanten

Over Merces Partners

Onze partners

Als officiële partner van de meest bekende software in HR, Payroll, Finance en ICT zorgen we ervoor dat we jou kunnen ondersteunen met de juiste software voor jouw organisatie. We adviseren je graag bij de keuze van één van onze partners, zoals AFAS, Visma, HR2day of Recruitee. Waarom wij voor deze software hebben gekozen? Omdat ze gebaseerd zijn op de nieuwste technologieën, flexibel configureerbaar zijn en gebruiksvriendelijk zijn. Zo maken we administratie begrijpelijk en tastbaar. We kennen de tools binnenstebuiten en zorgen ervoor dat je altijd werkt met up-to-date software. En ondervind je problemen? Dan bel je gewoon met onze servicedesk voor een snelle oplossing.

Trotse samenwerkingspartner van

Enthousiast over onze werkwijze?

Onze toegewijde medewerkers vormen de kern van onze aanpak. Ze zijn gedreven, deskundig en hebben een passie voor zorg en onderwijs. Door nauw samen te werken, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke uitdagingen voor jouw instelling.