Visma-net header Merces

Visma.net is de slimste cloudoplossing voor bedrijven met de ambitie om hun administratieve processen naar een hoger niveau te tillen. De software levert perfecte ondersteuning voor de financiële administratie en dankzij de integratiemogelijkheden past het naadloos in de procesautomatisering van jouw organisatie.

Functionaliteiten van Visma.net Financials

Visma.net Financials

Visma.net voorziet in de behoefte van finance professionals. Terugkerende administratieve handelingen worden middels robotgestuurde procesautomatiseringen al voor je uitgevoerd, zodat jij je tijd beter kunt benutten met andere belangrijke taken.  

Dankzij de automatisering van administratieve processen heb jij: 

  • De zekerheid dat alles op de juiste manier verwerkt is; 
  • Handige (zelf samengestelde) dashboards waardoor er altijd actueel inzicht in de gegevens is en er indien nodig, snel bijgestuurd kan worden; 
  • Tijd om trends in kaart te brengen en gericht adviezen op te stellen om organisatiedoelstellingen te behalen. 
Visma net financials

Wij richten de software in naar de werkwijze van jouw organisatie, met de door jou gewenste inzichten. Het systeem doet de standaardverwerking en signalering, bijvoorbeeld aan de hand van door jouw gedefinieerde prestatie­-indicatoren. Zo houden jij en je team zich bezig met het analyseren en bijsturen om de resultaten te verbeteren en meer grip op de doelstellingen van jouw organisatie te houden. Daarnaast past het systeem zich aan jouw werkwijze aan en levert de inzichten die daarbij horen. Zo maak je van jouw data waardevolle informatie met behulp van door jouw gewenste analyses, kpi’s en grafieken. 

Belangrijkste features

Automatisering van taken

Automatiseer (complexere) standaardhandelingen, dat bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten.  

Eigen rapporten & analyses

Stel eigen rapporten samen of maak gebruik van de vele standaardrapporten. Maak analyses en draaitabellen op maat voor jouw informatiebehoefte.

Dashboards

Stel voor verschillende rollen verschillende dashboards samen of gebruik de standaard beschikbare dashboards. Zo heeft iedereen het juiste inzicht op het juiste moment.

Facturatieservice in de cloud

Automatiseer het ontvangen en verzenden van facturen. Verwerk inkomende facturen direct als e-factuur of met een van de scan & herkenservices. Verstuur facturen als e-factuur (system-to-system), via e-mail of met behulp van de print-service via de post. 

HR2day Visma connected experience

Visma connected experience

Binnen de Visma-familie maken o.a. HR2day, Visma Software (Visma.net Financials), ProActive (SpendCloud), Visma Advitrae (Xedule en Fusyon) en Datapas (Capisci) deel uit van de propositie. Afzonderlijk zijn het ieder Nederlandse uitdagers met innovatieve cloud software. Samen vormen ze één team en ondersteunen ze klanten en partners bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel. Klanten profiteren volop van deze samenwerking met (en binnen) de Visma-familie. Je kiest zelf de beste software voor jouw processen én profiteert van de onderlinge verbondenheid van de systemen uit de propositie van Visma door de realtime data-uitwisseling.

De focus is natuurlijk niet beperkt tot de producten uit de Visma-familie. De connectiviteitsbehoefte van de bedrijfsketen omvat meer systemen. Ook daar is aandacht voor. Visma biedt keuzevrijheid en zorgt ervoor dat de oplossingen naadloos samenwerken. Dat is de winst van Visma Connected Experience. Beyond ERP! 

Visma net meer informatie

Meer informatie? Merces staat voor je klaar.

Wat ons betreft is Visma.net de beste keuze voor iedere organisatie die zijn administratieve processen naar een hoger niveau wil tillen. Als officieel partner kunnen we jou optimaal adviseren en ondersteunen bij de implementatie en het gebruik van deze intuïtieve en gebruiksvriendelijk oplossing. 

Aan de slag met Visma.net?

Wil jij aan de slag met Visma.net ERP? Of heb je ondersteuning nodig bij het installeren en implementeren van de juiste software? Merces staat voor je klaar.