Interim HR

Merces stelt interim HR-professionals en PSA Specialisten beschikbaar voor organisaties die om welke reden dan ook tijdelijk een professional nodig hebben. Hierbij kan gedacht worden aan het wegwerken van achterstanden, het oplossen van capaciteitsproblemen door ziekte of verlof of het succesvol implementeren van HR of PSA-activiteiten en -projecten. Onze HR en PSA-professionals zijn flexibel en zijn gewend om zich snel aan te passen, waardoor ze snel waarde toevoegen aan jouw organisatie. We hebben consultants die werken op junior, medior en senior niveau. Afhankelijk van de wensen van jouw organisatie wordt in overleg bepaald welk type adviseur ingezet kan worden.

HR2day ondersteunt

HR Business partner

Een interim HR business partner denkt en werkt op strategisch niveau en is verantwoordelijk voor de strategische keuzes op het gebied van HR. Deze is verantwoordelijk voor de besluitvorming en keuzes ten aanzien van de inrichting van de HR processen en systemen. De HR business partner signaleert ontwikkelingen in de interne en externe omgeving, begrijpt de impact op de organisatie en weet hiernaar te handelen.

Een interim HR (team)manager bij jou op kantoor

Een HR (team)manager neemt tijdelijk de leiding over van een HR afdeling. Deze stuurt en faciliteert het team, maakt plannen en zet de optimalisatie van de afdeling en de (afdelings-overstijgende) processen in gang. Daarnaast stemt een HR manager de te leveren dienstverlening af met de verschillende stakeholders in de organisatie. Ook maakt en geeft een HR manager in samenwerking met de afdeling uitvoering aan het HR jaarplan.

Verzuimbeheersing in de zorg
Over Merces Partners

Of schakel een HR adviseur in!

Een HR adviseur werkt op tactisch en operationeel niveau door HR beleid te schrijven. Daarbij ondersteunt een HR adviseur leidinggevenden en medewerkers in de opvolging en naleving van het beleid en processen, zoals:

  • Verzuim
  • Werving en selectie
  • Functioneren
  • Ontwikkeling
  • Formatie
  • Uitstroom
  • Etc.

Ook jouw interim PSA Specialist vind je bij Merces

Goed werk verdient de juiste beloning. Om dat te regelen moet de administratie op orde zijn en is het belangrijk dat alle salarisberekeningen en -mutaties correct zijn verwerkt. Onze PSA Specialisten staan voor je klaar om je hierbij te helpen.

Accuratesse, zorgvuldigheid en de juiste vakinhoudelijke en cao kennis zijn erg belangrijk voor een specialist in deze rol. Je wilt namelijk niet dat de Belastingdienst of een van jouw medewerkers ontevreden is door ongewenste of slordige fouten. Om te zorgen dat onze professionals op de hoogte zijn en- blijven van kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van hun vak, zijn de PSA Specialisten van Merces geregistreerd bij NIRPA, het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting.

Collectieve registratie NIRPA

De PSA Specialisten van Merces zijn geregistreerd bij NIRPA, het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. NIRPA draagt zorg voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll. Registratie gebeurt op basis van behaalde diploma’s en jaarlijkse Permanente Educatie. Hiermee wordt geborgd dat professionals op de hoogte zijn en- blijven van kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van hun vak. Alle NIRPA geregistreerde professionals onderschrijven de in 2014 geïntroduceerde Gedrags- en Beroepscode. Deze wordt tevens als branche standaard beschouwd.

Samen aan de slag met jouw HR of Salaris (PSA) vraagstukken?

Onze toegewijde medewerkers vormen de kern van onze aanpak. Ze zijn gedreven, deskundig en hebben een passie voor zorg en onderwijs. Door nauw samen te werken, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke uitdagingen voor jouw instelling.

Kennis maken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw HR, Salaris en Finance. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er voor jouw organisatie toe doen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!