Merces Software header

Goede software is in de moderne bedrijfsvoering niet meer weg te denken. Door processen te stroomlijnen en te verbeteren, behaal je sneller jouw bedrijfsdoelen. Door onze jarenlange expertise en partnerschappen met onderstaande software zijn we experts in het installeren, implementeren en analyseren. Zo zorgen we ervoor dat jouw organisatie een vliegende start maakt met digitaliseren.

Onze keuze voor software

AFAS software

AFAS

Eén geïntegreerde ERP-oplossing voor je bedrijfsvoering.

Software HR2day

HR2day

Complete HR/Payroll software en service voor vandaag en morgen.

Software Recruitee

Recruitee

De alles-in-één tool voor werving en selectie.

Software Visma.net

Visma.net

Moderne financiële software voor het onderwijs en de zorg.

Krachtenbundeling bij softwareontwikkeling

Softwareoplossingen zijn de powerbooster van bedrijfsprocessen. Ze bieden ons onmisbare voordelen die we niet langer kunnen missen. Moderne cloudapplicaties geven overal toegang tot jouw gegevens via een app, tablet of browser zonder tussenkomst van complexe verbindingen. Realtime inzicht in de status van wijzigingen, het automatisch verwerken van declaraties en facturen en efficiënt contracten tekenen zijn de standaard geworden in een hedendaagse professionele werkomgeving. 

Het is belangrijk dat de oplossingen van onze softwarepartners onze klanten hier op dit moment al in faciliteren, maar zeker ook blijven mee ontwikkelen met de trends in de markt en de toekomstige ambities van onze klanten en hun medewerkers. Software releases met nieuwe of verbeterde functionaliteit spelen hierin een belangrijke rol. Het uitrollen van releases van de door ons geselecteerde softwareplatformen van AFAS, HR2day, Recruitee en Visma.net Financials is een nauwgezet en iteratief proces.

Altijd up-to-date met de nieuwste functies

Na elke release verzamelen de partners feedback van klanten en analyseren ze deze zorgvuldig. Merces speelt hierin voor haar klanten een belangrijke rol. Wij verzorgen namelijk de input vanuit onze klantenbase. Op basis van deze feedback kunnen onze softwarepartners eventuele problemen identificeren en snel oplossen, evenals de functionaliteiten verder te verbeteren op basis van de behoeften en wensen van de gebruikers.  
 
Het proces begint met een grondige evaluatie en testfase, waarin het ontwikkelteam van de softwarepartner ervoor zorgt dat de nieuwe release stabiel en foutvrij is. Gedurende deze fase worden verschillende tests uitgevoerd – functionele tests, prestatietests en veiligheidstests – om ervoor te zorgen dat de software aan de hoogste normen voldoet. Zodra de nieuwe release uitvoerig is getest en goedgekeurd (Go/No-Go), gaan de partners samen met Merces over tot de implementatie ervan bij klanten.

We hebben een goed doordacht uitrolproces dat minimale verstoring en maximale efficiëntie garandeert. Dit omvat het opstellen van gedetailleerde implementatieplannen, het communiceren van de wijzigingen naar onze klanten en het bieden van de nodige ondersteuning tijdens het hele proces. Zo maken en delen we online releasenotes bij iedere release en organiseren we een plenaire release-inloopsessies met een consultant bij Merces. Aanvullend hierop leggen we proactief contact om af te stemmen welke verbetering uit nieuwe en oude releases – op geïmplementeerde modules uit de bestaande installatie – mogelijk interessant zijn om toe te passen in de configuraties bij klanten. De uitrol van aanpassingen in de configuraties kent een projectmatige aanpak, begeleid door onze projectmanager en uitgevoerd door consultants die in het kader van onze partnercertificering uitgebreid geschoold zijn in het implementeren van deze oplossingen. 

Hulp nodig bij de implementatie?

Weet je nog niet welke software geschikt is voor jouw vraagstuk? Of heb je ondersteuning nodig bij het installeren en implementeren van de juiste software? Merces staat voor je klaar.