Strategische Personeelsplanning (SPP)

Strategische Personeelsplanning: hoe zorg ik ervoor dat mijn organisatie continu klaar is voor de toekomst? Wat komt er op ons af en hoe zorgen we dat we daar ook in de toekomst de juiste medewerkers voor op de juiste plek hebben zitten?

Ben jij op zoek naar manieren op jouw organisatie toekomstbestendig te maken en ervoor te zorgen dat je altijd het juiste talent op de juiste plek hebt? Dan is deze training iets voor jou!

Strategische personeelsplanning is een essentiële tool voor elke organisatie die succesvol wil zijn op de lange termijn. Het stelt je in staat om de huidige en toekomstige personeelsbehoeften van jouw organisatie in kaart te brengen, en hierop te anticiperen door tijdig het juiste talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden.

In deze training leer je hoe je een strategisch personeelsplan kunt ontwikkelen dat past bij jouw organisatie en haar doelstellingen. We leren je hoe je data en analyses kunt gebruiken om inzicht te krijgen in de huidige en toekomstige personeelsbehoeften van jouw organisatie en hoe je deze kunt vertalen naar concrete acties en beslissingen.

Onze trainers zijn ervaren experts op het gebied van Strategische personeelsplanning en hebben ruime ervaring met het begeleiden van organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van een effectief personeelsplan. Tijdens de training krijg je volop de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

Na afloop:

  • ben je in staat om een strategisch personeelsplan te ontwikkelen dat jouw organisatie helpt haar doelstellingen te bereiken en te blijven groeien in een snel veranderende wereld;
  • heb jij concrete handvatten en tools gekregen om dit plan te implementeren en te monitoren
  • je bent klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen;
  • je kunt de organisatie voorbereiden op wat er komen gaat en de volgende dag starten met strategische personeelsplanning in jouw organisatie.

Schrijf je nu in en geef jouw organisatie de tools die het nodig heeft om te groeien en te bloeien!

Praktische zaken

Datum & tijd

09/05/23 van 09:30 tot 16:30

Trainingskosten

695,- (excl. btw).

Locatie

Industrieweg Oost 16 in Elst.

Voor wie en door wie?

HR Adviseurs, HR Managers
Brenda van Maastrigt, Managing Consultant HR Merces

De lunch wordt verzorgd en we verzoeken je vriendelijk om eventuele allergieën en/of dieetwensen tijdig bij ons door te geven.

De training gaat door bij een minimale aanmelding van 7 deelnemers en om te garanderen dat iedereen goede begeleiding krijgt is de maximale groepsgrootte 10 deelnemers. Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.