HR2day - Workflows en signaleringen voor gevorderden

HR2day maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier zelf workflowprocessen en signaleringen te maken en te onderhouden.

Training met certificaat Benodigdheden: laptop Eerste startdatum: 26 juni 2024 09:30 - 16:30 €745,- ex. BTW Elst

Algemeen

HR2day maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier zelf workflows/procesdefinities en signaleringen te maken en te onderhouden. Ook kun je signaleringen koppelen aan workflows/procesdefinities en andersom. Hiermee kun je ervoor zorgen dat handelingen met betrekking tot in-, door- of uitstroomprocessen elkaar volgtijdelijk laten opvolgen. Ook kun je ervoor zorgen dat functionarissen vroegtijdig op de hoogte worden gebracht van mogelijke acties die zij vanuit hun rol dienen te initiëren.

Je leert

  • Hoe je procesdefinities aan signaleringen koppelt;
  • Hoe je signaleringen aan procesdefinities koppelt;
  • Hoe je contentsignaleringen kunt maken;
  • Hoe je een indiensttredingsproces met vervolgstappen kunt inrichten;
    • Hoe je signaleringen en taken kunt toewijzen. Ook aan personen met een specifieke rol.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is interessant voor iedereen die zich al bezighoudt – of wilt gaan bezighouden – met het optimaliseren van procesdefinities en signaleringen in HR2day op een digitale wijze. Voor deze training gaan we ervanuit dat jij de benodigde rechten hebt om in de setup HR2day procesdefinities en signaleringen kunt maken of bewerken. Handig is ook dat jij inzicht hebt in de procesgang van HR/PSA-gerelateerde onderwerpen binnen jouw organisatie en deze wilt maken via HR2day. Na de training geef jij jouw organisatie het inzicht dat op deze wijze werken de volgende voordelen biedt: eenduidige procesgang, inzicht in de werkvoorraad van de hele organisatie, administratieve extra handelingen vermindert.

Incompany

Alle opleidingen uit ons open aanbod kunnen ook specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden. Neem voor meer informatie contact op.

Trainer

Trainer Guido

Guido Loef is sinds 1998 verbonden aan Merces en diens voorganger als specialist eHRM. Vanuit die hoedanigheid helpt hij organisaties bij technische vraagstukken rondom HR2day en zet hij zijn uitgebreide kennis over de wet- en regelgeving en cao graag in om organisaties efficient en effectief te laten werken. Guido verzorgt onder andere de training Kennismaking met HR2day, maar traint medewerkers ook graag op locatie van onze klanten!

Praktische zaken

De lunch wordt verzorgd en we verzoeken je vriendelijk om eventuele allergieën en/of dieetwensen tijdig bij ons door te geven. De training gaat door bij een minimale aanmelding van 4 deelnemers en om te garanderen dat iedereen goede begeleiding krijgt is de maximale groepsgrootte 8 deelnemers. Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een training bij Merces, nodigen we je graag uit om je aan te melden door het onderstaande formulier in te vullen. De velden met een * zijn verplichte velden.

Gerelateerde opleidingen

HR2day – Basis workflows en signaleringen

HR2day maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier zelf work-flow processen...

Eerste startdatum: 20 juni 2024 09:30 - 16:30 €745,- ex. BTW