HR2day - Rapportages voor gevorderden

HR2day kent naast de standaardrapporten ook een rapportagetool waarmee je zelf rapportages kunt maken van alle vastgelegde data.

Training met certificaat Benodigdheden: laptop Eerste startdatum: 5 juni 2024 09:30 - 16:30 €745,- ex. BTW Elst

Algemeen

HR2day kent naast de standaardrapporten ook een rapportagetool waarmee je zelf rapportages kunt maken van alle vastgelegde data. Tijdens deze training leer je de verdere ins en outs kennen van de verschillende functies in de rapportagetool en ga je verder dan een standaard rapport maken.

Je leert

  • De verschillende soorten rapporten kennen: standaard- en salesforce rapporten en analysetools;
  • Nieuwe rapporten maken – zowel met als zonder templates;
  • Filters toe te passen;
  • Rapporten opmaken;
  • Het tabblad rapportage & analyse verder vormgeven;
  • Dashboards maken van rapporten.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is interessant voor iedereen die zich bezighoudt – of wilt gaan bezighouden – met het optimaliseren van veel gebruikte onderdelen van HR2day, waarmee je sneller kunt inspelen op veranderingen en wensen in jouw organisatie. Voor deze training gaan we ervanuit dat je je weg weet te vinden in HR2day en begrippen als verloning, HR-gegevens, looncomponenten niet vreemd zijn voor je. Daarbij heb je zicht op de procesgang voor de PSA-gerelateerde onderwerpen binnen jouw organisatie.

Incompany

Alle opleidingen uit ons open aanbod kunnen ook specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden. Neem voor meer informatie contact op.

Trainer

Trainer Guido

Guido Loef is sinds 1998 verbonden aan Merces en diens voorganger als specialist eHRM. Vanuit die hoedanigheid helpt hij organisaties bij technische vraagstukken rondom HR2day en zet hij zijn uitgebreide kennis over de wet- en regelgeving en cao graag in om organisaties efficient en effectief te laten werken. Guido verzorgt onder andere de training Kennismaking met HR2day, maar traint medewerkers ook graag op locatie van onze klanten!

Praktische zaken

De lunch wordt verzorgd en we verzoeken je vriendelijk om eventuele allergieën en/of dieetwensen tijdig bij ons door te geven. De training gaat door bij een minimale aanmelding van 4 deelnemers en om te garanderen dat iedereen goede begeleiding krijgt is de maximale groepsgrootte 8 deelnemers. Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een training bij Merces, nodigen we je graag uit om je aan te melden door het onderstaande formulier in te vullen. De velden met een * zijn verplichte velden.

Gerelateerde opleidingen

HR2day – Rapportages voor beginners

HR2day kent naast de standaardrapporten ook een rapportagetool waarmee...

Eerste startdatum: 24 april 2024 09:30 - 16:30 €745,- ex. BTW

HR2day – Workflows en signaleringen voor gevorderden

Til jouw work-flow processen in HR2day naar het volgende niveau!

Eerste startdatum: 26 juni 2024 09:30 - 16:30 €745,- ex. BTW

HR2day – Basis workflows en signaleringen

HR2day maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier zelf work-flow processen...

Eerste startdatum: 15 mei 2024 09:30 - 16:30 €745,- ex. BTW