HR2day - Basis workflows en signaleringen

HR2day maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier zelf workflowprocessen en signaleringen te maken en te onderhouden.

Training met certificaat Benodigdheden: laptop Eerste startdatum: 20 juni 2024 09:30 - 16:30 €745,- ex. BTW Elst

Algemeen

HR2day maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier zelf workflowprocessen en signaleringen te maken en te onderhouden. Hoe pak je dit goed aan? Hoe kan ik de veel gebruikte onderdelen van HR2day nog verder optimaliseren?

Je leert

  • Hoe je wijzigingen in de bestaande inrichting kunt aanpakken;
  • Hoe je wijzigingen kunt testen met behulp van een testwerkgever;
  • Hoe je effectief gebruik kunt maken van een concernwerkgever;
  • Hoe je signalen en taken kunt toewijzen aan personen met een specifieke rol;
  • Hoe je een nieuw proces kunt aanmaken en waar je op moet letten;
  • Hoe je signalen kunt creëren voor je organisatie.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is interessant voor iedereen die zich bezighoudt – of wilt gaan bezighouden – met het optimaliseren van veel gebruikte onderdelen van HR2day, waarmee je sneller kunt inspelen op veranderingen en wensen in jouw organisatie. Voor deze training gaan we ervanuit dat je je weg weet te vinden in HR2day en begrippen als verloning, HR-gegevens en looncomponenten niet vreemd zijn voor je. Daarbij heb je zicht op de procesgang voor HR/PSA-gerelateerde onderwerpen binnen jouw organisatie.

Incompany

Alle opleidingen uit ons open aanbod kunnen ook specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden. Neem voor meer informatie contact op.

Trainer

Trainer Guido

Guido Loef is sinds 1998 verbonden aan Merces en diens voorganger als specialist eHRM. Vanuit die hoedanigheid helpt hij organisaties bij technische vraagstukken rondom HR2day en zet hij zijn uitgebreide kennis over de wet- en regelgeving en cao graag in om organisaties efficient en effectief te laten werken. Guido verzorgt onder andere de training Kennismaking met HR2day, maar traint medewerkers ook graag op locatie van onze klanten!

Praktische zaken

De lunch wordt verzorgd en we verzoeken je vriendelijk om eventuele allergieën en/of dieetwensen tijdig bij ons door te geven. De training gaat door bij een minimale aanmelding van 4 deelnemers en om te garanderen dat iedereen goede begeleiding krijgt is de maximale groepsgrootte 8 deelnemers. Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een training bij Merces, nodigen we je graag uit om je aan te melden door het onderstaande formulier in te vullen. De velden met een * zijn verplichte velden.

Gerelateerde opleidingen

HR2day – Workflows en signaleringen voor gevorderden

Til jouw work-flow processen in HR2day naar het volgende niveau!

Eerste startdatum: 26 juni 2024 09:30 - 16:30 €745,- ex. BTW