Deze vitamine helpt om gezond te blijven, te groeien en te ontwikkelen

Een gezonde start? Vitamine M!

De zomervakantie is weer achter de rug en je bent weer vol goede moed aan het werk gegaan. Ik hoop dat je met veel plezier terugkijkt op je verlofperiode en hebt kunnen genieten van vrije tijd met familie en vrienden.

Misschien was je in de gelegenheid om vakantie te vieren in het buitenland en een andere cultuur te ervaren of verbleef je Nederland. Gelukkig hoeft een locatie niet bepalend te zijn voor je vakantiegevoel.

Vast staat dat je tijdens vakantie andere activiteiten doet dan tijdens een reguliere werkweek waar je geleefd wordt door afspraken en verplichtingen. Veelal is vakantie een periode van niet moeten, maar mogen en kunnen.

Je leest een boek -waar je anders niet aan toekomt- of bezoekt een bezienswaardigheid in de omgeving van je vakantieadres. En misschien doe je zelfs een actieve bezigheid.

Over het algemeen neem je het met je eetgewoonten niet zo heel erg nauw, het is tenslotte vakantie. Je doet gewoon lekker makkelijk: Bij het ontbijt eet je twee verse croissants met jam, je neemt wat lekkers bij de koffie, luncht uitgebreid en geniet ’s avonds van een 3-gangen diner met een heerlijk drankje erbij. Wat heb je het toch goed.

De eerste dagen of weken denk je nog met plezier terug aan je vakantie en aan wat je allemaal beleefd hebt. Maar je beseft dat je misschien toch minder gezond bezig bent geweest. Dus actie is nodig. Je besluit om (vaker) naar de sportschool te gaan, weer gezonder te eten en meer vitamientjes tot je te nemen.

Vooral het laatste beveel ik aan, omdat vitamine nodig zijn om gezond te blijven en bijdragen tot normale groei en ontwikkeling.

Je kent ongetwijfeld veel soorten vitamines, zoals A voor de huid, D voor botten en spieren en E voor weefselbescherming. Maar wist je ook dat er vitamine M bestaat? Alleen is deze niet voor jou als mens bedoeld, maar voor schoolorganisaties. Deze vitamine helpt hen om gezond te blijven, te groeien en te ontwikkelen en is speciaal door Merces ontwikkeld: Vitamine M(erces).

Vitamine M kan niet online besteld worden en is alleen bij Merces verkrijgbaar. Elke organisatie is uniek en daarom adviseer ik om contact met ons op te nemen zodat we samen de juiste dosering vitamine M kunnen bepalen.

Zullen we afspreken dat jij, je schoolorganisatie en ik er alles aan doen om gezond te blijven?

Bel ons gerust om meer te weten te komen over onze vitamine M.