Gegevens optimaal combineren met een intelligent online platform

Business intelligence & analytics: van data naar grip

Iedere organisatie moet praktische en strategische beslissingen nemen over financiële, personele of andere operationele processen in de bedrijfsvoering. Voor het nemen van die beslissingen is actuele en betrouwbare informatie nodig. De data voor deze informatievoorziening kunnen we verkrijgen uit de onderliggende bronsystemen. Maar die data is niet in alle gevallen direct betekenisvol. Pas als gegevens met elkaar in verband zijn gebracht en op de juiste manier geïnterpreteerd kunnen worden, wordt van deze data betekenisvolle informatie gemaakt.

Business Intelligence & Analytics oplossingen
Business Intelligence & Analytics software helpt organisaties om de beschikbare gegevens om te zetten in informatie waarmee de besluitvorming ondersteund kan worden. Merces werkt samen met kwalitatief hoogstaande software dat cruciale inzichten geeft die het strategisch (HR of FA) beleid ondersteunen. Bijvoorbeeld op het gebied van talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en performance management. Of op het niveau van grootboekmutaties en inkoopfacturen.

Dashboards geven in één oogopslag inzicht in wat er voor de gebruiker relevant is: voor medewerker, manager, controller of HR-adviseur.

Merces heeft de specialisten in huis om met jouw te kijken naar de gewenste informatiebehoefte, de beschikbare data te vertalen naar heldere maatwerkrapportages en helpen je met de juiste analyses. Neem vandaag nog contact op en krijg het gewenste inzicht in alle aspecten van jouw bedrijfsvoering.