Digitalisering en implementatie header

Digitalisering met software biedt enorme voordelen: stroomlijning van processen, automatisering van tijdrovende taken, diepgaande analyses voor betere beslissingen, kostenbesparingen en duurzaamheid. Het verhoogt de efficiëntie, productiviteit en klanttevredenheid, en houdt je organisatie toekomstbestendig. Onze Applicatie Specialisten helpen je graag een plan op te stellen en uit te voeren om jouw organisatie naar nieuwe hoogtes te brengen met de softwareoplossingen van onze partners.

Digitalisering en implementatie

Implementatie & migratie van bedrijfssoftware

Als partner van AFAS, HR2day, Recruitee en Visma.net Financials begeleidt Merces je van A tot Z bij het overzetten van jullie processen, structuren en data. Onder aansturing van onze eigen projectmanager zorgen onze specialisten voor de tijdige en juiste planning en uitvoering van alle activiteiten. Onze specialisten zijn getraind in de geadviseerde werkwijzen van onze partners, waardoor we altijd zorgen voor een correcte overgang.

Implementeren draait natuurlijk niet alleen om het inrichten van software en migratie van data. In onze projecten besteden we uitgebreid aandacht aan de veranderingen die met de implementatie gemoeid zijn voor de organisatie, processen en werkwijzen en (eind)gebruikers. Door het organiseren van het juiste overleg, doelgroepgerichte communicatie en een uitgebalanceerd opleidingstraject nemen we alle zorgen weg.

Verdere digitalisering door inrichting extra modules en functies

Verreweg de meeste tijd besteden we aan het optimaliseren of uitbreiden van bestaande software configuraties. Door de unieke combinatie van onze technische expertise en onze kennis en ervaring in de onderwijssector, zorgsector en zakelijke markt zijn onze Applicatie Specialisten de ideale partner bij de realisatie van jullie digitaliseringsvraag. Onze collega’s richten zich dagelijks bij verschillende klanten op de implementatie en optimalisatie van diverse (deel)functionaliteiten van HR2day, Visma.net Financials of Recruitee. Zij houden zich bezig met bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:

HR2day

Verzuimadministratie

Verlofadministratie

Workflow & signalen

Review (gesprekkencyclus)

Maatwerk rapporten en dashboard

Visma.net Financials

Automatisering agenda's

Approval-processen

Dashboards en rapportages

OSR-rapportages

Recruitee

Careerhub (werken bij site)

Vacature funnels

Automatische workflow acties

Rapportages en analyses

Digitalisering van papieren dossiers

Wanneer we over digitalisering praten, gaat de eerste gedachte vaak uit naar de digitalisering van werkprocessen. Maar ook het digitaliseren van papieren gegevensdragers, zoals personeelsdossiers, levert veel voordelen op. De personeelsdossiers hebben een belangrijke functie als informatie en archiveringsbron.

De dossiers bestaan bij sommige organisaties nog uit een deels (historisch) fysiek archief en een deels digitaal archief, doordat informatie die nieuw wordt toegevoegd in veel gevallen al digitaal is gegenereerd met behulp van onder andere HR2day. Deze opsplitsing leidt tot in-efficiency. Daarnaast is het fysieke deel niet altijd voor iedere stakeholder makkelijk toegankelijk en neemt het veel ruimte in. Merces biedt hiervoor scandiensten aan in samenwerking met haar gespecialiseerde en gecertificeerde scanpartner. Uiteraard zorgen wij ervoor dat na het scannen de documenten op de goede plek terecht komen in de platformen.

Digitalisering papieren dossiers
Digitalisering en implementatie kansen

Heb jij zicht op welke digitaliseringskansen je laat liggen?

Onbekend maakt onbemind. Of toch niet? Stel je voor: je hebt een van onze hypermoderne softwareplatformen in huis. Het is mogelijk dat je niet alle waardevolle functies uit de uitgebreide set gebruikt voor jouw organisatie, wat een gemiste kans is!

Vaak komt dit niet doordat je het niet wil, maar omdat digitalisering niet je core business is en je daardoor niet alle mogelijkheden in detail kent. Uiteraard vinden wij het onze taak om klanten, waar we kansen zien, proactief te benaderen, maar heb je zelf het gevoel dat je niet het optimale resultaat uit de voor jou beschikbare digitale middelen haalt? Onze specialisten helpen je graag door periodiek te sparren over de door jou nog niet verkende kansen in de software-oplossingen van onze partners.

Samen aan de slag met jouw digitalisatie vraagstukken?

Onze toegewijde medewerkers vormen de kern van onze aanpak. Ze zijn gedreven, deskundig en hebben een passie voor zorg en onderwijs. Door nauw samen te werken, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke uitdagingen voor jouw instelling.

Kennis maken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw IT & Digitalisatie. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er voor jouw organisatie toe doen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!