Data-integratie en IAM

Met het toenemende belang van data groeit ook het belang van data uitwisseling. Dit is onder andere terug te zien in het feit dat steeds meer softwareontwikkelaars afstappen van ouderwetse batch-georiënteerde gegevensuitwisseling en overstappen op real-time integraties op basis van API’s (Application Programming Interface). API’s stellen leveranciers zo in staat om deel uit te maken van een uitgebreid en potentieel oneindig ecosysteem dat gebruikers in staat stelt al hun bedrijfsprocessen verregaand te automatiseren.

Merces selecteert haar softwarepartners zelfs specifiek op de aanwezigheid van deze functies, zodat onze integratiespecialisten deze technieken kunnen toepassen om de processen bij onze klanten een nog grotere boost te geven. Denk hierbij aan gebruikersbeheer, Single Sign On en het voeden van software binnen de organisatie zoals scanners, leerlingvolgsystemen, declaratietools en planning software.

Data-integratie en IAM hr2day

Integraties met HR2day

HR staat nooit op zichzelf en is op allerlei vlakken verweven met de rest van de organisatie en de gebruikte applicaties. Het is cruciaal dat deze oplossingen binnen de organisatie real-time met elkaar communiceren en om een efficiënte en veilige infrastructuur te realiseren.
HR2day biedt flexibiliteit wat past in zowel de huidige en toekomstige infrastructuur. Hierdoor ben je niet gebonden aan een starre en standaard ERP omgeving, maar kun je als organisatie die omgeving zelf vorm geven met de best aansluitende oplossingen. Hierdoor kan HR2day meebewegen bij elke verandering die plaats zal vinden in de IT- & beveiligingsinfrastructuur. Doordat HR2day is ontwikkeld op het innovatieve Salesforce platform beschik je over moderne en schaalbare methodieken voor het uitwisselen van gegevens of het aanhaken van andere apps en applicaties.

Altijd de juiste koppeling

Voor veel applicaties en instanties is een koppeling al standaard beschikbaar. Dit betreffen integraties met applicaties en entiteiten waarmee HR & Payroll voortdurend verbonden is, zoals Financiën (journaalposten en betalingen), de Belastingdienst, Arbodiensten en oplossingen voor recruitment, tijdregistratie en LMS van partners waarmee HR2day nauw samenwerkt.
Voor gestructureerde gegevensuitwisseling met andere derden voor onder andere tijdregistratie, planning, BI & data warehouses, LMS en Intranet kan er gebruik worden gemaakt van de krachtige API’s. De API’s bieden de mogelijkheid om op basis van de modernste technieken real-time gegevens of zelfs metadata op te halen en uit te wisselen.

HR2day faciliteert tevens HR Open Standards formaten (JSON of CSV) om gegevens geautomatiseerd in te lezen in HR2day. Dit biedt de mogelijkheid om vanuit een externe oplossing data in te lezen in HR2day welke wijzigingen (via de workflow-engine) op werknemersniveau creëren, inclusief bijbehorende inhoudelijke controles. Onze experts helpen je graag om deze technieken voor je laten werken in de integraties binnen jouw applicatieomgeving. Meer weten?

Data-integratie en IAM
Data-integratie en IAM

Identity & Accessmanagement

HR staat niet op zichzelf en nieuwe werknemers krijgen toegang tot diverse systemen met bijbehorende accounts, mailboxen en rechten. Om dit efficiënt en foutloos af te handelen, wordt er gebruik gemaakt van Identity & Accessmanagement (IAM) oplossingen. Door IAM te koppelen met HR2day kunnen de toegang en rechten voor nieuwe werknemers automatisch bepaald en toegekend worden. Wij geven hierbij ondersteuning op diensten van derden maar bieden ook ondersteuning om een eigen schaalbare oplossing neer te zetten via het Microsoft Power Platform.

Samen aan de slag met jouw data vraagstukken?

Onze toegewijde medewerkers vormen de kern van onze aanpak. Ze zijn gedreven, deskundig en hebben een passie voor zorg en onderwijs. Door nauw samen te werken, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke uitdagingen voor jouw instelling.

Kennis maken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw IT & Digitalisatie. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er voor jouw organisatie toe doen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!