AO/IB handboek

Zonder zorgen overstappen met Visma.net Financials

2 min  |   25 september   |  Justin

Van financieel software pakket wisselen doe je niet zo vaak, dat brengt een hoop gedoe en kopzorgen mee en dat ontwijk je natuurlijk het liefst. Daarom is de één-op-één overstapservice van Visma.net Financials nou juist zo handig. Wij zorgen er niet alleen voor dat alle stamgegevens worden meegenomen, maar ook de volledige historie van mutaties inclusief eventuele bijlage. Zonder zorgen overstappen dus! Dit is ook hét moment om eens een bezem door de gegevens te halen en goed te kijken of de inrichting nog steeds voldoet aan de wensen van jouw organisatie. Daarnaast mag de mogelijkheid om te rapporteren conform de Regeling jaarverslaggeving onderwijs (RJO) en de richtlijn RJ660 vanuit de Raad voor de Jaarverslaggeving niet ontbreken. Om jouw financiële administratie op te schonen, hebben wij oplossingen paraat, gebaseerd op onze uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied. Ook hebben wij het meest recente rapportagemodel voor je beschikbaar dat gebaseerd is op de Nederlandse Taxonomie voor verslagleggingsjaar 2023 (NT18).

Meer weten?

Onze Finance experts kunnen je ondersteunen in het opschonen van gegevens en het (her)inrichten van de financiële processen zodat jij met meer efficiëntie je werk kunt doen. Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Justin Merces Finance & Control

Over Justin

Met zijn passie voor het gladstrijken van financiële kreukels en efficiënt werken is Justin een natuurtalent voor procesverbetering en elimineren van verspillingen. Meer weten over Justin en de rest van onze collega’s?

Transponeren blog

Transponeren van het denken

Misschien heb je deze functie van Excel wel eens gebruikt: TRANSPONEREN(). Met deze functie kun je snel gegevens die in…
IT Digitalisering Data uitwisseling

Innoveren met AFAS in het onderwijs

In de snel veranderende onderwijswereld, waar technologie onmisbaar is geworden voor beheer en administratie, biedt AFAS oplossingen die perfect inspelen…
Ziek zijn kopje koffie

HR uitdagingen in een alsmaar veranderende werkomgeving

Als HR professional in de zorg of het onderwijs sta je regelmatig voor uitdagingen die van cruciaal belang zijn voor…