Digitale transformatie header

Merces is jouw partner voor professioneel HR advies en consultancy op maat. Als toonaangevend HR-adviesbureau met decennialange ervaring, ondersteunen wij verschillende organisaties en helpen wij hen met het realiseren van groei. We werken vooral voor onderwijsinstellingen en zorginstellingen, maar bieden onze diensten ook aan bij de zakelijke markt. Ontdek hoe ons team van ervaren HR-adviseurs jou kan helpen je HR-processen te optimaliseren en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen!

HR advies

Het belang van goed HR advies

HR-advies is essentieel voor het succes van elk bedrijf, groot of klein. Onze HR-adviseurs fungeren als waardevolle partners en bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ze begrijpen de complexiteit van HR en bieden strategische begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw organisatie blijft groeien, zelfs in uitdagende tijden.

Wat doet een HR adviseur?

Onze HR-adviseurs zetten een succesvolle HR-strategie op die de basis is van jouw HR afdeling. Verder adviseren ze over kwesties zoals personeelsplanning, prestatiebeheer, opleiding en ontwikkeling, en nog veel meer. Ontdek hoe onze adviseurs jou kunnen helpen jouw organisatie te transformeren.

Elk bedrijf is uniek: daarom bieden wij HR-advies op maat. Wij luisteren naar jouw specifieke behoeften en ontwikkelen oplossingen die daarop aansluiten. Met Merces krijg je geen standaardadvies, maar een strategie die is afgestemd op jouw bedrijf.

HR adviseur

Onze HR & PSA diensten

HR Business Partner

Interim HR & Salaris


Heeft jouw HR of PSA-team een tijdelijk capaciteitsprobleem door bijvoorbeeld vakantie of verlof van een collega? Wij hebben ervaren HR adviseurs en PSA Specialisten die dat probleem helpen oplossen!

HR PSA Procesverbetering en borging

HR & Salaris (PSA) Consultancy


Heeft jouw organisatie behoefte aan een HR of PSA professional die onderlegd is met specifieke kennis? Onze HR en PSA consultants kunnen je helpen met het analyseren en oplossen van verschillende vraagstukken.

Risico's identificeren met AO/IB

HR & PSA Services


Wil je dat jouw organisatie beschikt over een correcte en efficiënte personeels- en salarisadministratie? Besteed het (tijdelijk) uit aan Merces en we zorgen ervoor dat de administratie klopt en voldoet aan alle wet- en regelgeving.

HR advies

Ondersteunen van jouw organisatie met HR advies

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties bij het optimaliseren van hun HR-processen. Of je nu hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een effectief wervingsbeleid, het beheren van arbeidsconflicten of het verbeteren van de employee experience, onze experts staan voor je klaar.

Het gebruik van apps in het onderwijs

Om digitalisering in het onderwijs te bevorderen worden er steeds vaker apps toegepast bij onderwijsinstellingen. Deze apps verrijken én vergemakkelijken het administratieproces. Of je nu onderweg bent of niet op je vast werkplek terecht kan, onze softwarepartners maken het mogelijk om verschillende taken eenvoudig via de app op te pakken of in te voeren. Denk aan docenten die een seintje krijgen op hun telefoon als ze bepaalde gegevens moeten invullen of uren die gemakkelijk en snel geregistreerd kunnen worden vanuit ieder lokaal of vestiging.

De voordelen van digitaal onderwijs

Digitaal onderwijs heeft veel voordelen. Voor zowel de leerlingen, de docenten en onderwijs in het algemeen. Zo zorgt digitaal onderwijs – of een hybride vorm van onderwijs – ervoor dat gepersonaliseerd onderwijs mogelijk wordt gemaakt en dat lessen altijd en overal gevolgd kunnen worden. Het zorgt voor een directe tijdswinst en je hebt de optie om onderwijs leuker te maken door het grote aanbod aan mogelijkheden!

De nadelen van digitaal onderwijs

Digitaal onderwijs kent ook een aantal nadelen. Lang niet alle scholen of docenten zijn voorbereid op het gebruik van gedigitaliseerd of hybride onderwijs. Er is een gebrek aan digitale deskundigheid en de visie over de integratie van digitaal onderwijs is uiteenlopend.

Merces helpt bij digitalisering onderwijs!

Bij Merces begrijpen we de uitdagingen en kansen die digitalisering in het onderwijs met zich meebrengt. Onze gespecialiseerde oplossingen op het gebied van HR, Salaris en Finance helpen onderwijsinstellingen om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die digitalisering biedt. Samen zorgen we voor een succesvolle implementatie en integratie van technologieën die het onderwijs naar een hoger niveau tillen. 

Verken onze op maat gemaakte oplossingen en ontdek hoe Merces jouw onderwijsinstelling kan ondersteunen bij de digitalisering van het onderwijs. We spreken graag de mogelijkheden met je door! 

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Ben je klaar om jouw HR-processen te verbeteren en je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we bespreken hoe Merces jou kan helpen om te excelleren op HR-gebied.

Kennismaken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw HR, Salaris, Finance, IT en Digitalisering. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er voor jouw organisatie toe doen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!