Meer dan alleen de cijfers op orde

Financiële administratie als fundering voor het resultaat

Voldoende inkomsten en het op orde hebben van de uitgaven is een voorwaarde voor goed eindresultaat voor iedere organisatie. Een juiste en volledige financiële administratie vormt mede hierom een belangrijke basisbehoefte voor een goede bedrijfsvoering. Als eindverantwoordelijke wil je op ieder moment actuele informatie over de financiële gezondheid van de organisatie. Zonder goede administratie is een organisatie financieel stuurloos. Reden genoeg dus om je administratie goed te organiseren.

Merces is gespecialiseerd in de opzet van een financiële administratie, de uitvoering van de financiële handelingen en de bijbehorende vastlegging. Wij bieden diverse vormen van dienstverlening voor de financiële administratie, waaronder hulp bij inbesteden of uitbesteden van financieel administratieve processen. Daarnaast hebben wij specialisten in huis voor de inrichting en beheer van speciale financieel administratieve software, die organisaties gebruiken ter ondersteuning van de administratie.

Ondersteuning en advies

Onze financieel specialisten helpen je graag met jouw finance-vraagstukken. Heb je tijdelijk ondersteuning nodig op jouw financiële afdeling of heb je behoefte aan een onafhankelijke kijk op de dagelijkse processen? Merces is de oplossing voor al jouw vraagstukken rondom de financiële administratie, planning en control cyclus en bijvoorbeeld de AO/IC, voor nu en in de toekomst. Door middel door middel van heldere communicatie en korte lijnen. Neem vandaag nog contact op, wij helpen je graag!

FA QuickScan

Hoe goed werkt de controlcyclus in jouw organisatie? Met onze QuickScan wordt jouw Planning & Control cyclus geanalyseerd op volledigheid, werking en consistentie. Je ontvangt een gedegen advies voor verbeteringen aan de hand van een rapportage van de bevindingen. Doe de FA QuickScan!