Finance consultancy

Een gedegen financiële operatie is essentieel om middelen optimaal te benutten en operationele kosten te beheersen. Vooral in door de overheid bekostigde sectoren is dit een must. Bij Merces helpen onze specialisten je graag met het implementeren of verbeteren van je Planning & Control-cyclus. We pakken ook graag de verbetering of uitvoering van deelstappen voor je op. Een echt totaalpakket om jou te ondersteunen dus.

Merces ondersteunt je bij allerlei Finance vraagstukken, zoals:

Jaarrekening

(Beleidsrijke) begroting

Proces risicoanalyse

AO/IB beschrijving

Procesanalyse & -optimalisatie

Administratie inrichting

Voorziening Groot Onderhoud

Tussentijdse cijfers/MARAP

Planning & Control cyclus

Geef jouw Finance kennis een boost

Gedurende het jaar organiseren onze consultants boeiende trainingen en workshops over allerlei onderwerpen binnen Finance. Deze trainingen inspireren en stimuleren en zijn gericht op het aanpakken van uitdagende Finance vraagstukken. De trainingen zijn zorgvuldig afgestemd op markttrends en externe ontwikkelingen, maar worden ook geregeld gepland door vraag vanuit organisaties. We komen graag bij je langs op locatie, maar je bent ook meer dan welkom bij onze trainingen op kantoor!

Finance consultancy
Finance consultancy

Een finance consultant bij jou op kantoor

Kan jij de nodige Finance consultancy gebruiken? Bij Merces zijn onze collega’s regelmatig bij klanten op kantoor te vinden. Zo ontdekken we snel het DNA van jouw organisatie, springen we makkelijk bij en bevinden we ons in het hart van alle Finance operaties. Daarnaast kunnen jouw werknemers direct schakelen met onze specialist en leggen we samen de focus op de belangrijke vraagstukken.

Of je nu versterking op korte termijn nodig hebt of structureel met onze Finance consultants aan de slag wil: Merces staat voor je klaar. We zijn niet bang om kritisch met je mee te denken en scherpe vragen te stellen. En heb je tijdelijk meer of minder ondersteuning nodig? Dan passen we eenvoudig de uren aan. Zo blijven we flexibel.

Samen aan de slag met jouw Finance vraagstukken?

Onze toegewijde medewerkers vormen de kern van onze aanpak. Ze zijn gedreven, deskundig en hebben een passie voor zorg en onderwijs. Door nauw samen te werken, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke uitdagingen voor jouw instelling.

Kennis maken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw HR, Salaris en Finance. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er voor jouw organisatie toe doen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!