identity access management header

Voor als je de veiligheid van je data serieus neemt

Identity Access Management (IAM) is van cruciaal belang voor elke organisatie die veiligheid, efficiëntie en compliance serieus neemt. Met een goede IAM-oplossing kunnen organisaties de toegang tot bedrijfsmiddelen en informatie beter beheren en controleren, wat resulteert in betere bedrijfsresultaten en een veiligere werkomgeving voor medewerkers en klanten.

Identity access management

Veiligheid van bedrijfskritieke informatie

In de huidige digitale wereld zijn beveiligingsrisico’s en bedreigingen voortdurend aanwezig. Het beheren van identiteiten en toegangsrechten is daarom essentieel om de veiligheid van bedrijfskritieke informatie en systemen te waarborgen. Wij kennen het belang hiervan voor onze klanten in de onderwijs- en zorg sectoren maar al te goed. Wanneer je jouw zaken niet op orde hebt, loop je het risico dat de gegevens van leerlingen, studenten, patiënten, cliënten of medewerkers op straat komen te liggen.

Inrichting van jouw IAM-oplossing

Merces kan jouw organisatie adviseren en ondersteunen bij het inrichten van jouw IAM-oplossing, waarmee je de toegang tot jouw bedrijfsmiddelen en informatie nauwkeurig beheert en controleert. We zorgen er zo voor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de informatie en systemen die zij nodig hebben om hun werk te doen. Dit vermindert het risico op gegevensdiefstal, fraude en andere cyberaanvallen.

Identity Access Management

Klantsuccessen

Ingestoken vanwege een tijdelijk tekort aan resources hebben wij Merces gevraagd of een van hun interim controllers onze begroting kan verzorgen. Dat is uitstekend bevallen. We hebben onze modellen geoptimaliseerd en de leesbaarheid van de financiële output voor de RvT en MR verbeterd. Dat zijn mooie stappen vooruit waar we nog jaren profijt van hebben.

Daniel van der Geest
, VCO Harderwijk

Wij willen graag grip op de toekomst als het gaat om de kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting. Daarom zijn wij onder begeleiding van Merces aan de slag gegaan met de ontwikkeling van Strategische Personeelsplanning (SPP). Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en de mate waarin dit project mijn medewerkers tot leren aanzet. Mooi om te zien!

Bonna Roos
, Prodas

Eigenaarschap is één van de drie pijlers waarop wij bij OOZ bouwen aan goed onderwijs. We geven medewerkers de ruimte, maar verwachten ook dat zij verantwoordelijkheid nemen. Ook als het gaat om HR-zaken, zoals het registreren van een verzuimmelding of het doorgeven van een mutatie. Met een goede ondersteuning van Merces hebben wij ons HR2day-platform zo ingericht dat deze het eigenaarschap van eenieder maximaal faciliteert.

Tessa van Belle
, OOZ
Identity Access Management

Voordelen IAM-oplossing

Een goed geïmplementeerde Identity Access Management-oplossing biedt daarnaast ook efficiënte voordelen. Je kunt er de verwerking van de autorisatieprocessen mee versnellen en juistheid van autorisaties mee verbeteren, waardoor jouw mensen sneller productief kunnen zijn wanneer ze in dienst treden of van rol wijzigen.

Wil je meer weten over onze diensten op het gebied van IAM of IAM zelf?

Download dan ons whitepaper over IAM of neem contact op met onze specialisten en hoor wat zijn voor je kunnen betekenen.

Kennis maken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw HR, Salaris en Finance. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er voor jouw organisatie toe doen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!