HR2day war on talent winnen

Win de ‘war on talent’ met reviews van HR2day

In de ‘war on talent’ is het binden en boeien van jouw medewerkers belangrijker dan ooit. Ontwikkeling is hierin een steeds belangrijker thema. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers van je organisatie zich optimaal ontwikkelen, is het belangrijk hun prestaties te volgen. We gaan hiervoor regelmatig met elkaar in gesprek tijdens de gesprekkencyclus. Dat is een mooie eerste stap, maar wat gebeurt er daarna? HR2day kan dit proces ondersteunen!

HR2day ondersteunt

HR2day ondersteunt relatie tussen werkgever en werknemer

Het opvolgen van de afspraken en evalueren van de ontwikkeling schiet er, onder druk van het dagelijkse takenpakket, nog wel eens bij in. Juist het ontbrekende gevoel van prioriteit op de gemaakte afspraken, brengt de relatie tussen werknemer en werkgever schade toe en zorgt ervoor dat jouw talent gevoelig wordt voor een vacature bij een concurrent. HR2day kan dit proces ondersteunen en helpt de efficiëntie, transparantie en kwaliteit van de gesprekken verbeteren. Deze functionaliteit is een geïntegreerd onderdeel van jouw licentie bij Merces. Hoe mooi is dat? 

Voordelen HR2day

Automatisering

HR2day kan het hele proces van de gesprekkencyclus automatiseren, waardoor managers en medewerkers minder tijd hoeven te besteden aan het bijhouden van de gesprekken en de bijbehorende documentatie. Dit bespaart tijd en maakt het proces overzichtelijker en minder foutgevoelig.

Kwaliteit

Het platform kan bijdragen aan de kwaliteit van de gesprekken, doordat het een vaste structuur en uniform proces faciliteert voor het voeren van gesprekken. Dit betekent dat alle gesprekken op dezelfde manier worden gevoerd en dat alle relevante onderwerpen aan bod komen. Het platform kan ook helpen bij het identificeren van verbeterpunten en het stellen van doelen. Dit kan leiden tot meer inzicht en betere communicatie tussen managers en medewerkers.

Workflows

In HR2day kun je jouw (uniforme) proces op maat voor je organisatie inrichten en met workflows ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan eigen fases, criteria en de frequentie van gesprekken. Door de workflow zie je direct de voortgang, waardoor je daar gericht op kunt sturen. Ook brengt HR2day vervolgacties actief onder de aandacht bij de collega die aan zet is.

Transparantie

Ondersteuning van de cyclus met HR2day helpt daarnaast de transparantie van de gesprekken te vergroten. Het platform geeft managers en medewerkers toegang tot de gesprekshistorie en de bijbehorende documentatie. Hierdoor hebben alle betrokkenen toegang tot dezelfde informatie en kunnen zij beter geïnformeerd beslissingen nemen.

Klantsuccessen

Ingestoken vanwege een tijdelijk tekort aan resources hebben wij Merces gevraagd of een van hun interim controllers onze begroting kan verzorgen. Dat is uitstekend bevallen. We hebben onze modellen geoptimaliseerd en de leesbaarheid van de financiële output voor de RvT en MR verbeterd. Dat zijn mooie stappen vooruit waar we nog jaren profijt van hebben.

Daniel van der Geest
, VCO Harderwijk

Wij willen graag grip op de toekomst als het gaat om de kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting. Daarom zijn wij onder begeleiding van Merces aan de slag gegaan met de ontwikkeling van Strategische Personeelsplanning (SPP). Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en de mate waarin dit project mijn medewerkers tot leren aanzet. Mooi om te zien!

Bonna Roos
, Prodas

Eigenaarschap is één van de drie pijlers waarop wij bij OOZ bouwen aan goed onderwijs. We geven medewerkers de ruimte, maar verwachten ook dat zij verantwoordelijkheid nemen. Ook als het gaat om HR-zaken, zoals het registreren van een verzuimmelding of het doorgeven van een mutatie. Met een goede ondersteuning van Merces hebben wij ons HR2day-platform zo ingericht dat deze het eigenaarschap van eenieder maximaal faciliteert.

Tessa van Belle
, OOZ
HR2day digitaliseer jouw cyclus

Digitaliseer jouw cyclus

Ben je nog niet zover met de inrichting van jouw cyclus dat je al kunt digitaliseren? Ook dan staan wij voor je klaar. Ons HR-team met ervaren interim HR professionals helpen je graag de volgende stap te zetten in het ontwerpproces.

Meer weten over het gebruik van HR2day?

Wil je meer weten over deze module? Of sparren met een consultant over hoe HR2day kan aansluiten op jouw proces of werkwijze? Neem dan contact op door je gegevens achter te laten in het onderstaande contactformulier.

Kennis maken?

Merces biedt een complete oplossing voor jouw HR, Salaris en Finance. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er voor jouw organisatie toe doen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!