HR en Salaris

Maak kennis met Merces

Neem contact op met Annemieke voor een persoonlijk gesprek en laat ons samenwerken aan de groei en bloei van jouw organisatie.

Liever even bellen?

Annemieke Jacobs

Neem contact op met Annemieke, onze Senior Klantsucces Manager. Zij staat je graag te woord!

Klantsuccessen

Toen er een achterstand ontstond in de administratieve verwerking op onze afdeling HRM zijn wij de samenwerking aangegaan met Merces en dit is goed bevallen: de consultant die bij onze school is geplaatst heeft een rijke staat van dienst op het gebied van salarisadministratie met AFAS, denkt mee, adviseert en is prettig in de omgang. Daarnaast is het contact met Merces verder goed verlopen. Bij vragen kwam er een snelle terugkoppeling en het persoonlijke contact met de accountmanager bevalt goed en sluit aan bij de manier waarop wij graag (samen)werken.

Wouter Stroop
, Jan Tinbergen College

Ingestoken vanwege een tijdelijk tekort aan resources hebben wij Merces gevraagd of een van hun interim controllers onze begroting kan verzorgen. Dat is uitstekend bevallen. We hebben onze modellen geoptimaliseerd en de leesbaarheid van de financiële output voor de RvT en MR verbeterd. Dat zijn mooie stappen vooruit waar we nog jaren profijt van hebben.

Daniel van der Geest
, VCO Harderwijk

Eigenaarschap is één van de drie pijlers waarop wij bij OOZ bouwen aan goed onderwijs. We geven medewerkers de ruimte, maar verwachten ook dat zij verantwoordelijkheid nemen. Ook als het gaat om HR-zaken, zoals het registreren van een verzuimmelding of het doorgeven van een mutatie. Met een goede ondersteuning van Merces hebben wij ons HR2day-platform zo ingericht dat deze het eigenaarschap van eenieder maximaal faciliteert.

Tessa van Belle
, OOZ

Wij willen graag grip op de toekomst als het gaat om de kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting. Daarom zijn wij onder begeleiding van Merces aan de slag gegaan met de ontwikkeling van Strategische Personeelsplanning (SPP). Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en de mate waarin dit project mijn medewerkers tot leren aanzet. Mooi om te zien!

Bonna Roos
, Prodas
Logo Frimex

Vanwege het pensioen van onze salarisadministrateur waren we op zoek naar een nieuwe partner en die vonden we in Merces. Een prettige samenwerking omdat de consultant veel ervaring en expertise heeft op dit gebied, maar ook een goede sparringpartner voor ons is.  Merces is prettig om mee samen te werken omdat ze snelle terugkoppeling geven bij vragen, maar behalve dat vinden ze persoonlijk contact bijzonder belangrijk. Dat is voor Frimex essentieel. De prettige en professionele samenwerking met Merces heeft ons doen besluiten om ook de optimalisatie van de software door Merces uit te laten voeren.

René Lems
, Frimex