MERCES HEEFT HART VOOR DE ZORG

Vanuit onze betrokkenheid om de zorg te ontzorgen, zetten wij ons in om de beste ondersteuning te bieden rondom de bedrijfsvoering in de zorg. Goede bedrijfsvoering leidt tot betere prestaties van uw professionals in de zorg zodat zij zich nog beter kunnen richten tot hun eigen kerntaken: het leveren van goede zorg. Zorg die, zoals we allemaal meer dan ooit gemerkt hebben, zo immens belangrijk is.

Dienstverlening is mensenwerk

Zorgen is mensenwerk en dat is onze dienstverlening ook. Met een enthousiast en groeiend team ondersteunen wij instellingen in de Zorg en Welzijn. Onze expertise richt zich primair op HR, PSA, Financiën en Informatiemanagement. Met de blik op context en integratie. Kies je voor een specialist van Merces, dan kies je voor de jarenlange ervaring en expertise van ons complete team.
Samenwerking is ons motto: zo komen we tot een nog beter resultaat voor onze klanten.
Eenvoudiger, efficiënter en menselijker.
Als nieuwsgierig onderzoekende gesprekspartner denken we mee en vragen we door, op zoek naar kansen om te verbeteren, realistisch en resultaatgericht. Onze dienstverlening is een combinatie van technische expertise, kennis van zorgregel- en wetgeving, bedrijfsvoering en bewezen standaard werkwijzen.

Optimale bedrijfsvoering door het perfecte samenspel

Wij allemaal zijn belanghebbenden in de zorg. Het is dan ook essentieel dat deze zorg op een optimale manier geleverd kan worden. Wij leveren daarbij ondersteunende tools en diensten die ertoe bijdragen dat de bedrijfsvoering binnen de zorg zo optimaal mogelijk wordt uitgevoerd. De samenhang van de verschillende onderdelen in de bedrijfsvoering, zoals financiën, HR en personeels- en salarisadministratie is hierbij belangrijk. Goede zorg is gebaat bij een professionele en integrale kijk op deze bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld door het gebruik van processen, ICT en personele bezetting beter op elkaar af te stemmen.

Insourcing, outsourcing of tijdelijke vervanging

We stellen onszelf steeds opnieuw de vraag: wat is onze bijdrage aan onze klanten in hun streven naar die betere bedrijfsvoering en de organisatiedoelstellingen? Of je nu kiest voor hulp van onze adviseurs, inhuur van een van onze collega’s om een piek in het werk op te vangen, of om Merces tijdelijk of permanent processen binnen jouw bedrijfsvoering te laten over nemen: wij kiezen voor een integrale aanpak en hebben altijd oog voor het perfecte samenspel tussen de factoren mens, processen en technologie. Dat is het fundament van onze dienstverlening, met als doel dat zorgmedewerkers eenvoudig en met plezier het werk kunnen uitvoeren en ze zorg kunnen geven die de cliënten nodig hebben.