Vergroot je drive

Het vergroten van motivatie begint bij het stellen van doelen op de juiste manier. Daarnaast speelt de omgeving een belangrijke rol in de weg ernaar toe. Tot slot is er een dosis energie nodig om gemotiveerd te blijven. Deze drie aspecten staan in deze workshop centraal. Wordt deze workshop in teamverband gedaan? Dan stellen we ook een teamdoel.

Deze training is interessant voor iedereen die:

… geïnspireerd wil worden;
… het lastig vindt om zijn of haar leefstijl (blijvend) te veranderen;
… geen idee heeft waar te beginnen.

Wat gaan we doen?
We leren medewerkers om haalbare doelen te stellen, hoe gedragsverandering werkt en in welke rol de omgeving speelt in het succes. We laten zien waarom de ‘op maandag begin ik’- en de ‘alles of niets’-methode, zoals het volgen van een streng dieet niet de manieren zijn om gedrag duurzaam te veranderen. Het vergroten van fysieke energie speelt een belangrijke rol om de motivatie te blijven voeden. We leggen uit wat dit inhoudt en hoe we onze energie kunnen vergroten.

Na deze training weet je:

• welke eerste stap(pen) je kunt zetten om je energie en motivatie te vergroten;
• hoe je doelen kunt stellen die bij je passen;
• hoe dagelijkse routines en gedrag ontstaan en hoe je deze kunnen ‘hacken’;
• hoe je vorderingen kunt blijven maken.

Praktische zaken

Datum & tijd

–/–/– van –:– tot –:–

Trainingskosten

€ —,- (excl. btw).

Locatie

Industrieweg Oost 16 in Elst.

Benodigdheden

De lunch wordt verzorgd en we verzoeken je vriendelijk om eventuele allergieën en/of dieetwensen tijdig bij ons door te geven.

De training gaat door bij een minimale aanmelding van 4 deelnemers en om te garanderen dat iedereen goede begeleiding krijgt is de maximale groepsgrootte 8 deelnemers. Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Aanmelden

Aanmeldformulier volgt zodra de trainingsdata bekend zijn.