De beheersfuncties in Setup HR2day

HR2day maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier zelf workflow-processen en signaleringen te maken en te onderhouden. Hoe pak je dit goed aan? Hoe kan ik de veel gebruikte onderdelen van HR2day nog verder optimaliseren?

Onderwerpen:

  • Hoe pak ik wijziging van de bestaande inrichting aan?
  • Hoe test ik mijn wijzigingen met behulp van een testwerkgever?
  • Hoe kan ik effectief een concernwerkgever gebruiken?
  • Hoe kan ik signalen en taken toewijzen aan personen met een bepaalde rol?
  • Hoe maak ik een nieuw proces aan en waar moet ik op letten?
  • Hoe maak ik signalen voor mijn organisatie?
  • Hoe kan ik het tabblad rapportage en analyses effectief inrichten en gebruiken?

Na afloop:

Weet je hoe je de veel gebruikte onderdelen van HR2day nog verder kan optimaliseren en je kunt daarmee sneller inspelen op veranderingen en wensen in jouw organisatie.

Voorkennis:

Je weet je weg te vinden in HR2day en begrippen als verloning, HR-gegevens, looncomponenten zijn niet vreemd voor je. Daarbij heb je zicht op de procesgang voor de PSA-gerelateerde onderwerpen binnen jouw organisatie.

Praktische zaken

Datum & tijd

21/04/23 van 09:30 tot 16:30

Trainingskosten

745,- (excl. btw).

Locatie

Industrieweg Oost 16 in Elst.

Meenemen.

Laptop

De lunch wordt verzorgd en we verzoeken je vriendelijk om eventuele allergieën en/of dieetwensen tijdig bij ons door te geven.

De training gaat door bij een minimale aanmelding van 7 deelnemers en om te garanderen dat iedereen goede begeleiding krijgt is de maximale groepsgrootte 10 deelnemers. Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.