Omdat betrokken medewerkers productiever zijn en meer bijdragen aan het succes van een organisatie

Stel je medewerker centraal met HR & payroll software van HR2day

In de ruim 20 jaar dat Merces actief is in de markt hebben we een enorme ontwikkeling van maatschappij en technologie gezien. Deze hebben ertoe geleid dat HR in de praktijk en de verwachtingen van medewerkers over HR ver uit elkaar liggen. Het lijken wel twee werelden. De verwachtingen van medewerkers zijn hoog, zij zijn ‘connected’ door internet, devices en app’s en ze verwachten op eenzelfde manier ondersteund te worden als ‘thuis.’ In de werkelijkheid komt hier vaak weinig van terecht, doordat HR-administratie over te veel verschillende en regelmatig ook verouderde systemen verdeeld is. Bestaande systemen -ook die van de concurrentie- zijn vaak opgezet vanuit de techniek, lossen deelproblemen op en werken vanuit processen. HR2day neemt als enige de medewerker en diens rol als uitgangspunt. Precies hier raken de visies van HR2day en Merces elkaar: betrokken medewerkers zijn productiever en dragen meer bij aan het succes van een organisatie.

Je wilt blijvend investeren in de kwaliteit van je personeel met professionele HRM-ondersteuning. Bevoegdheden registreren en competenties ontwikkelen. Doorstroom kunnen mobiliseren. Daar is HR2day voor. Gecertificeerde salarisverwerking voor jouw organisatie en de meest gebruiksvriendelijke oplossingen voor talentmanagement en HR-Analytics door uitgebreide selfservicefuncties.

HR2day maakt voor het ontwikkelen van de functionaliteit en het hosten van de dienst gebruik van Force.com, het platform van Salesforce. Salesforce is de toonaangevende wereldmarktleider in Cloud Computing. Voor gebruikers betekent dat een betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HRM oplossingen. Vanzelfsprekend is HR2day ISAE3402 type II gecertificeerd en voldoen zij aan alle Europese en Nederlandse richtlijnen met betrekking tot veiligheid en dataprivacy.

Voor de implementatie van HR2day in jouw organisatie heeft Merces een effectief proces. Een strakke regie en een vaste prijs zorgen ervoor dat je geen verrassingen in het proces óf de portemonnee tegenkomt. Met HR2day hoef je zelf geen software te installeren of te onderhouden. Jij hoeft je geen zorgen te maken om back-ups, release-wissels en beschikbaarheid. Dat doen wij voor jou. Wij verzorgen standaard alle wijzigingen van cao’s en regelingen. Jij hebt dus geen systeem- of applicatiebeheerder nodig. Dat scheelt geld en zo kan jij je concentreren op waar jij binnen jouw organisatie goed in bent.