Next step in financieel management

Financiële software van Visma.net

Organisaties zijn volop in beweging. De veranderingen vanuit de overheid brengen steeds meer uitdagingen met zich mee. Kwaliteit, kostenbeheersing en transparantie worden steeds belangrijker. Toenemende autonomie van organisaties en instellingen betekent tegelijkertijd dat er meer verantwoord moet worden door de directies en besturen. Om hierop goed te kunnen inspelen zal de onderliggende administratie goed op orde moeten zijn.

Tevens zien we een migratie plaatsvinden van de financiële discipline in de bedrijfsvoering: van boekhouding naar business partner. Een beweging die wij toejuichen en graag willen ondersteunen met diensten en oplossingen die hier versnelling aan kunnen geven.
Dit doe je uiteraard door de juiste expertise in huis te halen of dienstverlening in te kopen. Ook de selectie van de juiste tooling is een aspect dat aandacht verdient. Merces werkt met software van marktleiders die zich onderscheiden qua functionaliteit. Binnen de financiële dienstverlening werkt Merces met de software van onze partner Visma.net Financials.

Visma.net Financials is dé cloudoplossing voor financieel management, die volledig aanpasbaar is aan complexe organisatiebehoeften. Het platform biedt een uitgebreide administratieve oplossing die financiële processen verregaand automatiseert. Met geavanceerde functies, waaronder Process Automation, wordt de financial geholpen de efficiëntie, controle, flexibiliteit en betrouwbaarheid van het financiële proces binnen de organisatie te verhogen. Richt met hulp van Merces de software in naar de specifieke werkwijze van jouw organisatie, met de door jou gewenste inzichten en het systeem doet de standaardverwerking en signalering.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze enthousiaste relatiemanagers of financieel specialisten.