Piek of ziek?

Bel ons: 088 648 91 00

Meer informatie of updates ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter!  INTERIM PROFESSIONALS IN DE BEDRIJFSVOERING

  Speel flexibel in op wisselend aanbod van werk

  Onderwijsinstellingen bevinden zich in een dynamische omgeving. Met name in de ondersteunende processen leidt dit tot een variërende vraag aan kennis en expertise. Een dynamiek waar een onderwijsorganisatie zich vaak maar lastig tegen kan wapenen, mede doordat de budgetten steeds meer onder druk staan en de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt.

  Voor veel organisaties is een flexibele schil de oplossing om hier op in te spelen. Een arbeidskracht wordt op die manier tijdelijk en vooral vraaggestuurd ingezet: het leveren van maatwerk zonder franje en beschikkend over passende kennis, expertise en ervaring. Werkgevers beperken zo hun risico’s en kosten en vergroten tegelijkertijd het bedrijfsrendement, doordat deze medewerkers de organisatie verrijken met nieuwe kennis en vaardigheden.

  Wij weten dat het voor onderwijsorganisaties lastig is om snel inzetbare krachten te vinden met de vereiste specifieke branchekennis. Daarom bieden wij onze interim professionals aan om jou te helpen in jouw bedrijfsvoering. Onze specialisten blikken met een frisse kritische kijk op jouw organisatie en nemen een flinke dosis enthousiasme voor hun vak en de sector mee!

  Jouw voordelen op een rij.
  • Opvang van piekperiodes
  • Binnenhalen van de juiste kennis op het juiste moment
  • Gemakkelijk op- en afschalen
  • Minder grote risico’s
  • Inzet op maat, just in time

  Onze vakgebieden


  Rollen die we regelmatig vervullen bij onze klanten

  Medewerker financiën, Medewerker crediteuren-/debiteuren- beheer, Controller, Medewerker salarisadministratie, Medewerker personeelsadministratie, Strategisch HRM adviseur, Procesadviseur HR en financiën, HR-adviseur, Coördinator/ Hoofd personeels- en salarisadministratie, Projectleider implementatie, Functioneel beheerder HRM-systemen, Adviseur bedrijfsvoering, Adviseur informatiemanagement, Adviseur Kwaliteit, Adviseur Strategische bedrijfsvoering.