Interim Merces

Chantal Bakker-Scheffer

Senior Consultant Finance

Als Senior Consultant Finance zet Chantal haar expertise en passie voor financiën in om een waardevolle bijdrage te leveren aan onderwijsorganisaties.
Ze heeft HBO accountancy gestudeerd en haar professionele reis begon daarom ook in de accountancy. Vanaf november 2016 is ze gestart bij Merces waar ze tot juni 2018 heeft gewerkt voordat ze een tussenstap als controller bij een schoolbestuur maakte van twee jaar. Gelukkig is ze sinds maart 2020 weer terug op haar vertrouwde plek bij Merces.

Chantal Merces

Bij Merces zijn haar werkzaamheden divers en uitdagend. Chantal is inzetbaar als interim controller, maar ondersteunt ook bij bijvoorbeeld het begrotingsproces, jaarrekeningproces of bij het optimaliseren van de processen bij een onderwijsinstelling. Haar doel is om financiële processen te optimaliseren en ervoor te zorgen dat het onderwijsgeld op de meest effectieve en efficiënte manier wordt besteed.

Waarom heeft ze voor Merces gekozen? Naast het gevoel van een warme familie binnen het bedrijf, waardeert Chantal de dynamiek van een organisatie die altijd vooruit wil. Bij Merces is er ruimte voor haar persoonlijke ontwikkeling en ambities. Verder wordt ze blij van de diverse opdrachten die ze mag uitvoeren. Wat ze echt leuk en prettig vindt aan werken bij Merces is de fijne sfeer die er heerst. Elke dag wordt ze uitgedaagd met interessante en gevarieerde opdrachten. Bovendien waardeert ze de vrijheid die ze krijgt om haar eigen pad te bepalen en haar ambities na te streven.

Chantals grote passie in dit werk ligt bij het fungeren als interim controller en het meedenken over het financiële beleid. Ze vindt het mooi om te zien hoe haar expertise kan bijdragen aan het bereiken van de doelen van onze opdrachtgevers. Daarnaast gaat haar hart sneller kloppen van de gesprekken die ze voert met directeuren, Colleges van Bestuur en Raden van Toezicht over financiële aangelegenheden.
Buiten haar werk bij Merces gaat Chantal er graag op uit met haar man en kinderen, wandelingen maken, sporten en gezellig borrelen en eten met vrienden. Ze vindt het belangrijk om een goede balans te hebben tussen werk en ontspanning.

Om Chantal beter te leren kennen; Er zijn een paar eigenschappen die haar typeren. Ze is een echte perfectionist en hecht veel waarde aan loyaliteit. Bovendien draagt ze een sterk verantwoordelijkheidsgevoel met haar mee, wat ervoor zorgt dat ze altijd haar uiterste best doet om resultaten te behalen.

Haar quote: Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind. Deze quote vat perfect samen hoe Chantal in het leven staat, zowel persoonlijk als professioneel. Bij Merces moedigen we authenticiteit aan en ze gelooft dat het belangrijks is om trouw te blijven aan jezelf en eerlijk te zijn over je gedachten en gevoelens. Mensen die hier problemen mee hebben, zijn wellicht niet degenen waar je je energie op moet richten. Het zijn juist de mensen die er echt toe doen, degenen die je ondersteunen en waarderen om wie je bent, die van belang zijn in je leven.

Jaap Merces

Jaap Ahoud

Projectmanager

Jacqueline Merces

Jacqueline van der Giessen

Klant Succes Medewerker

Hendro Merces

Hendro Hams

Algemeen Directeur

Justin Merces

Justin Simon

Financieel Specialist

Baukje Reiling

Marketing & Communicatiemedewerker

Bob Merces

Bob Faessen

Senior Specialist Informatiemanagement

Erik Merces

Erik Bouman

Consultant eHRM

Petra Merces

Petra Pegels

Medewerker Finance & Control

Rico Merces

Rico van Doveren

Consultant eHRM

Maikel Merces

Maikel van den Bosch

Commercieel Manager

Bram Merces

Bram Jansen

Specialist Informatiemanagement

Chantal Merces

Chantal Bakker-Scheffer

Consultant Finance

Jones Merces

Jones Manuhuwa

Adviseur eHRM

Guido Merces

Guido Loef

Consultant eHRM

Jasmijn Merces

Jasmijn Schipper–van Veeren

Klant Succes Manager

Cliff Merces

Cliff Aliet

Consultant eHRM

John Merces

John Farkas

Consultant Finance

Ben - Merces

Ben Wildeboer

Teamleider Finance

Simone Merces

Simone Blankenstein

Resource Manager

Ineke Merces

Ineke Strengholt

Consultant eHRM

Jolanda Merces

Jolanda Lentjes

Consultant eHRM

Shady Merces

Shady Ragheb

Consultant eHRM

Marinus Merces

Marinus Kaars

Consultant eHRM

Joyce Merces

Joyce Damman

Klant Succes Manager

Robbie Merces

Robbie Jansen

Specialist PSA/FA

Paul Merces

Paul Sieswerda

PSA Specialist

Niels Merces

Niels Goutier

Specialist Finance

Monique Merces

Monique Heijns

Senior HR Generalist

Hanneke Merces

Hanneke Meijdam-Kooijman

Consultant eHRM

Anne Merces

Anne Kraaijkamp

HR Adviseur

Brenda Merces

Brenda van Maastrigt

Managing Consultant HR

Edwin Merces

Edwin Alferink

Consultant eHRM

Wietske Merces

Wietske Wannet

HR Consultant

Bert Merces

Bert van Enk

Manager Finance