Met welke financiële administratie dienstverlening ondersteunen wij jouw organisatie

De kerntaak van de zorg draait om het leveren van goede zorg. En de druk op deze zorg neemt door verschillende uitdagingen en veranderingen alleen maar toe. Enerzijds is er behoefte aan nieuwe vormen van zorg en groeit de groep ouderen die zorg vraagt. Anderzijds is er sprake van personeelstekort en financiële druk. De snel opvolgende veranderingen in de wet- en regelgeving vragen om specifieke kennis om snel en op de juiste manier mee te bewegen.
De gezondheid van cliënten staat voor jou voorop, maar ook de gezondheid van jouw financiële administratie moet in orde zijn. Dit is nodig om tijdig en doelmatig te kunnen sturen en de juiste beslissingen te nemen. Reden genoeg dus om je administratie goed op orde te hebben zodat je op ieder moment beschikt over actuele informatie en je niet voor verrassingen komt te staan.

Merces is gespecialiseerd in de opzet en optimalisatie van een financieel proces, de uitvoering van de financiële handelingen en de bijbehorende administratie. Wij bieden hierbij diverse vormen van dienstverlening, waaronder hulp bij in- of uitbesteden van financieel administratieve processen. Daarnaast hebben wij specialisten in huis voor de inrichting en beheer van FA-software, die organisaties gebruiken ter ondersteuning van de administratie. Hiermee kunnen wij de continuïteit en kwaliteit van de financiële administratie borgen.
Ook als je tijdelijk ondersteuning nodig hebt op jouw financiële afdeling of als je behoefte hebt aan een onafhankelijke kijk op de dagelijkse processen kan Merces jou bijstaan. We leveren expertise rondom de financiële administratie, de planning en control cyclus, de administratieve organisatie en interne controle. Kortom: wij zorgen geheel of gedeeltelijk voor jouw financieel proces, zodat er voor jouw meer tijd en aandacht mogelijk is aan het leveren van zorg voor cliënten.

FA QuickScan

Hoe goed werkt de Planning & Control cyclus in jouw organisatie? Met onze QuickScan kunnen wij deze cyclus analyseren op volledigheid, werking en consistentie. Je ontvangt een overzichtelijk rapport met daarbij advies voor verbeteringen aan de hand van de bevindingen. Interesse? Doe de FA QuickScan!

Wil je nog meer weten wat wij kunnen betekenen voor jouw Financiële administratie? Neem vandaag nog contact op, wij helpen je graag!