Onderwijs

IN MERCES KLOPT EEN ECHT ONDERWIJSHART

Gedreven vanuit onze missie, ‘het beste onderwijs voor ieder kind’, zetten wij ons in om samen met de mensen van de bedrijfsvoering bij onze klanten de beste ondersteuning te bieden aan het onderwijs. Hoewel we daar als dienstverlener vooral indirecte invloed op hebben, zijn we er bij Merces toch van overtuigd dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren. Goede bedrijfsvoering leidt tot betere prestaties van de professionals voor de klas.

Optimale bedrijfsvoering door het perfecte samenspel
Leerlingen en ouders/verzorgers zijn de grootste belanghebbenden in het onderwijs. Voor hen is de meerwaarde en de samenhang van de verschillende onderdelen in de bedrijfsvoering, zoals financiën, personeelszaken en huisvesting belangrijk: goed onderwijs is gebaat bij een integrale kijk op bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld door het gebruik van klaslokalen, ICT en personele bezetting beter op elkaar af te stemmen.
We stellen onszelf daarom steeds de vraag: wat is onze bijdrage voor onze klanten in hun streven naar die betere bedrijfsvoering en de organisatiedoelstellingen? Of je nu kiest voor hulp van onze adviseurs, inhuur van een van onze collega’s om een piek in het werk op te vangen, of om Merces tijdelijk of permanent processen uit je bedrijfsvoering te laten over nemen: wij kiezen voor een integrale aanpak en hebben altijd oog voor het perfecte samenspel tussen de factoren mens, processen en technologie. Dat is het fundament van onze dienstverlening!

Dienstverlening is mensenwerk
Met een enthousiast en groeiend team ondersteunen wij scholen in hun bedrijfsvoering. Onze expertise richt zich primair op HR, PSA, Financiën en Informatiemanagement. Met de blik op context en integratie. Kies je voor een specialist van Merces, dan kies je voor de jarenlange ervaring en expertise van ons complete team. Samenwerking is ons motto: zo komen we tot een nog beter resultaat voor onze klanten.
Als nieuwsgierig onderzoekende gesprekspartner denken we mee en vragen we door, op zoek naar kansen om te verbeteren, realistisch en resultaatgericht. Onze dienstverlening is een combinatie van technische expertise, kennis van onderwijsregelgeving- en bedrijfsvoering en bewezen standaard werkwijzen.