Cao in het onderwijs (PO)

Ontdek op een heldere en gerichte manier de belangrijkste bepalingen en structuren van de cao PO en leer hoe je deze kunt toepassen op actuele thema’s binnen jouw schoolorganisatie.

Bewijs van deelname Benodigdheden: laptop Eerste startdatum: 30 september 2024 09:30 - 16:30 €695,- ex. BTW Elst

Algemeen

Ontdek op een heldere en gerichte manier de belangrijkste bepalingen en structuren van de cao PO en leer hoe je deze kunt toepassen op actuele thema’s binnen jouw schoolorganisatie.

Onderwerpen die aan bod komen

  • De toepassing en uitwerking van de meest belangrijke artikelen uit de cao;
  • Arbeidsduur, betrekkingsomvang en dienstverband;
  • Taakbeleid, seniorenbeleid;
  • Verlof;
  • Scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • Loopbaanbeleid;
  • Functiewaardering;
  • Gegevens in het personeelsdossier.

Tijdens deze training bespreken we ook de meest recente en geplande veranderingen in de cao. Daarnaast is er de ruimte om eigen casussen te behandelen, zo ontdek jij wat de cao PO betekent voor jouw organisatie.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is interessant voor schoolleiders, directieleden, stafmedewerkers en personeelsmedewerkers in het primair onderwijs.

Incompany

Deze training kan ook specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd, op de door jou gewenste locatie en tijden. Dit kan bij alle opleidingen uit ons open aanbod. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Trainer

Trainer Erik

Erik Bouman, een ervaren eHRM consultant, is gespecialiseerd en nauw betrokken bij cao- en salaris gerelateerde vraagstukken binnen het onderwijs. Met zijn passie voor het uitwisselen van kennis zet hij zich regelmatig in voor trainingen en cursusdagen, zowel bij Merces als op locatie bij onze klanten!

Praktische zaken

De lunch wordt verzorgd en we verzoeken je vriendelijk om eventuele allergieën en/of dieetwensen vooraf bij ons door te geven. De training gaat door bij een minimale aanmelding van 4 deelnemers en biedt plaats aan maximaal 8 deelnemers, om persoonlijke en goede begeleiding te garanderen. Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een training bij Merces, nodigen we je graag uit om je aan te melden door het onderstaande formulier in te vullen. De velden met een * zijn verplichte velden.

Gerelateerde opleidingen

Cao in het onderwijs (VO)

Ontdek op een heldere en gerichte manier de belangrijkste bepalingen en structuren van de cao VO en leer hoe...

Eerste startdatum: 5 November 2024 09:30 - 16:30 €695,- ex. BTW