Actualiteiten Salarisadministratie

In één dag alle wijzigingen voor de salarisadministratie op een rij.

Training met certificaat Benodigdheden: laptop Eerste startdatum: 9 januari 2024 09:30 - 16:30 €695,- ex. BTW Elst

Algemeen

In deze training word je helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie. Alle relevante wijzigingen omtrent loonheffing en -administratie komen aan bod. Daarnaast doorlopen we verschillende berekeningen en kostenvergoedingen en bespreken we de veranderingen die Prinsjesdag met zich meebrengt.

Inhoud

  • Wat brengt Prinsjesdag?
  • Loonaangifte;
  • Berekeningen maken;
  • Kostenvergoedingen;
  • Eindejaars (belonings)tips.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is interessant voor Salarisadministrateurs, Personeelsfunctionarissen, Financieel administrateurs, Medewerkers boekhoud- en administratiekantoren.

Trainer

Trainer Guido

Roelof van Marrum is sinds 1993 werkzaam in de salarisadministratie. Naast het adviseren van ondernemers en organisaties op het gebied van wet- en regelgeving omtrent arbeid verzorgt hij cursussen, dagtrainingen en lezingen. Met een boeiend enthousiasme vertelt hij over zijn vak en weet ingewikkelde theorie op een duidelijke en toepasbare wijze uit te leggen. Dankzij zijn jarenlange ervaring kent hij veel (praktijk)voorbeelden die hij gebruikt ter ondersteuning van zijn verhaal.

Praktische zaken

Voor het volgen van deze training worden 83 punten toegekend voor het Register Salarisadministratie (RSa) en het Register Payroll Professional (RPP) van het NIRPA.

De lunch wordt verzorgd en we verzoeken je vriendelijk om eventuele allergieën en/of dieetwensen tijdig bij ons door te geven.

De training gaat door bij een minimale aanmelding van 4 deelnemers en om te garanderen dat iedereen goede begeleiding krijgt is de maximale groepsgrootte 8 deelnemers. Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een training bij Merces, nodigen we je graag uit om je aan te melden door het onderstaande formulier in te vullen. De velden met een * zijn verplichte velden.

Gerelateerde opleidingen

Beheersfuncties in set-up HR2day

HR2day maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier zelf work-flow processen...

Eerste startdatum: 1 februari 2024 09:30 - 16:30 €745,- ex. BTW

Samenwerking – HR en salarisadministratie

Tijdens de training bespreken we de raakvlakken tussen HR en de Salarisadministratie en hoe je een...

Eerste startdatum: 8 april 2024 09:30 - 16:30 €695,- ex. BTW

WKR in de praktijk

De werkkostenregeling is al sinds 2015 verplicht, maar in de praktijk merken we dat de WKR...

Eerste startdatum: 28 februari 2024 09:30 - 16:30 €695,- ex. BTW