Voor de zorg- en onderwijsprofessionals

Kennis, ontwikkeling en vitaliteit voorop!

Personeel in de onderwijs- en zorgsectoren wordt voortdurend onderworpen aan ontwikkelingen in hun vakgebied en door de groeiende druk op deze sectoren is het eveneens van groot belang om personeel up to date en vitaal te houden. De Merces Academy is er om hen te ondersteunen bij- en mee te groeien met die ontwikkelingen. Want wat heb je aan ontwikkelingen als je medewerkers niet de kennis en energie hebben om het toe te passen?

Onze trainingen richten zich op het vitaal houden van- en het verbreden van de kennis en skills van zorg- en onderwijs (ondersteunend)personeel, met als doel dat zij met meer gemak hun dagelijkse werkzaamheden tegemoet gaan. Op zo’n trainingsdag gaan we onder begeleiding van een specialist dieper in op onderwerpen variërend van gebruiksfuncties in administratieve software tot het voorkomen van de effecten van werkstress op je dagelijks functioneren. Na het succesvol afsluiten van elke training ontvang je van ons een certificaat.

Zet je eigen ontwikkeling (en die van je team) centraal, schrijf je in voor een training!

*We zijn voortdurend bezig met het plannen en voorbereiden van trainingen. Zit er nu even niets tussen voor je, maar wil je wel op de hoogte blijven van nieuwe trainingen? Volg ons dan op LinkedIn!

Programma

COMING SOON